Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

FOTO| DJ 705 Zlatna-Almașu Mare, un drum ajuns ca după război! Consilier județean: „Îl invităm pe Marius Hațegan să vină să-și facă o poză și lângă această capodoperă”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

DJ 705 Zlatna-Almașu Mare, un drum ajuns ca după război! Consilier județean: „Îl invităm pe Marius Hațegan să vină să-și facă o poză și lângă această capodoperă”

DJ 705 Zlatna – Almașu Mare a fost încă o dată „vedeta” mai multor poze făcute de consilierul județean din partea USR, Marius Rof, care a dorit să atragă atenția asupra stării în care drumul a ajuns.

„Încă o victimă pe drumul județean DJ 705 Zlatna – Almașu Mare !

Cu această ocazie în numele locuitorilor din Zlatna și Almașu Mare îi adresăm public invitația domnului vicepreședinte al Consiluiului Județean Alba, Marius Hațegan ,responsabil cu drumurile județene, să vină să-și facă o poză și lângă această capodoperă.

Dacă tot continuă să neglijeze starea deplorabilă a drumurilor județene din zona de munte a județului Alba, măcar să rămână și de aici cu o poză nu doar cu poze din zona Blaj – Mihalț ”, a declarat consilierul, într-un mesaj postat în mediul online.

Drumul Județean 705 care leagă Zlatna de Almașu Mare se află într-o stare avansată de degradare, pe șosea fiind un adevărat „mozaic” din crăpături și gropi.

La începutul acestui an, mai multe fotografii au fost publicate pe pagina personală de facebook a consilierului județean din partea USR, Marius Rof.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Din luna mai 2024, modificări temporare în circulația unor trenuri internaționale

Unirea Ziarul

Publicat

în

Din luna mai 2024, modificări temporare în circulația unor trenuri internaționale În urma închiderii totale a circulaţiei feroviare între stațiile Bekescsaba – Lokoshaza, petnru efectuarea unor lucrări la infrastructura feroviară de către administrația ungară – MAV Start, la sfârșitul lunii viitoare vor interveni modificări în circulaţia trenurilor CFR Călători. Dintre acestea, trenurile Ister și Dacia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea