Rămâi conectat

Oameni şi locuri

FOTO: Distracţie la „cote maxime”, la Arieşeni. Serbările Zăpezii au adunat aici peste 1000 de iubitori ai sporturilor de iarnă

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Astăzi, în cadrul celei de-a doua zi a “Serbărilor Zăpezii”, peste 1000 de iubitori ai sporturilor de iarnă, de toate vârstele, au luat cu asalt pârtiiIe de schi de la Arieşeni. La fel de animată a fost şi cea de sanie, unde cei mici s-au întrecut în diferite concursuri pe categorii de vârstă. Vremea şi zăpada au fost excelente, astfel că distracţia s-a ridicat la “cote maxime”. De atmosferă s-a ocupat  Dj Jungle, care a avut grijă ca cele mai noi hituri ale momentului să răsune pe pârtia de la Arieşeni.

 Concursurile pe zăpadă i-au distrat la maxim atât pe cei mici, cât şi pe cei mari.

Copiii s-au aventurat în cadrul a două concursuri, “Alunecări cu obiecte neomologate” şi Aruncarea cu bulgări la ţintă”. În acest an, timişorenii au fost cei mai “alunecoşi” de pe pârtia Vârtop.

 La concursul de “Alunecări cu obiecte neomologate”, la categoria “până în 10 ani”,  cel mai alunecos obiect neomologat l-a avut Raul Todică, din Timişoara, în vârstă de numai 4 ani, în timp ce la categoria “11-14 ani”, a alunecat cel mai tare Filimon Dacian, tot din Timişoara. La ultima categorie, “peste 15 ani”, locul I a fost ocupat de Melisa Marc, tot din Timişoara.

 Un alt concurs distractiv, desfăşurat astăzi la Serbările Zăpezii a fost “Aruncarea cu bulgări la ţintă”. Şi aici s-au întrecut pe categorii.  Cel mai bun ţintaş, la categoria “de până la 10 ani”, a fost  David Măduţă, iar la categoria “11-14 ani” Claudiu Mance, amândoi din Chişcău. Tot pe prima treaptă a podiumului la concursul de aruncări cu bulgări la ţintă a urcat şi Marius Beleiu, din Arieşeni, la categoria “peste 15 ani”.

 Nici adulţii nu s-au lăsat mai prejos, aşa că s-au înscris şi ei la concursul de hochei pe zăpadă. Luptă mare! Cu măturoaiele în mână şi cu mingea în teren, cei mari s-au zbătut mai ceva ca şi copiii. Aici, “Viitorul Sântimbru” a dat cele mai multe goluri, urcând astfel pe prima treaptă a podiumului.

 Premiile au fost înmânate de către primarul comunei Arieşeni, Marin Vasile Jurj, care i-a felicitat pe toţi câştigătorii, invitându-i de pe acum la ediţia 2014.

 Andreea Bălan – cireaşa Vârtopului!

 Distracţia  a continuat la Arieşeni cu un concert al Andreei Bălan – cireaşa de pe tort a evenimentului. De asemenea au urcat pe scenă Aurora şi Săndel Mihai, Hangiţele, KEO, Skizzo Skillz şi Rucsy de la Blaxy Girls. La această oră, organizatorii le-au pregătit tuturor participanţilor un foc de tabără şi un show de coborâre pe schiuri cu făclii în mână al salvamontiştilor. Ziua de sâmbătă se va încheia cu un foc de artificii.

 Distracţia continuă!

 Duminică, programul Serbărilor Zăpezii continuă cu alte trei concursuri: de sanie, coborâre în tandem şi trasul frânghiei pe zăpadă, iar pe scenă vor urca Sânzienele, Alin Călinescu şi Ansamblul “Augustin Bena” din Alba Iulia. Noaptea, atmosfera va fi întreţinută de MC Marius & DJ Jungle.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Oameni şi locuri

Oameni şi locuri

10 decembrie: Sfinții Mucenici Mina, Ermoghen și Eugraf, pomeniți în calendarul creștin ortodox

Ziarul Unirea

Publicat

în

10 decembrie: Sfinții Mucenici Mina, Ermoghen și Eugraf, pomeniți în calendarul creștin ortodox Conform izvoarelor literare, sfinţii Mucenici Mina, Ermoghen şi Evgraf au trăit în timpul împăratului Maximin Daza (305-314). În vremea aceea, în Alexandria (Egipt) au apărut mari tulburări între creştini şi păgâni. Împăratul Maximin a trimis pe unul din slujitorii săi de neam […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea