FOTO: Dispozitive medicale în valoare de 4.000 de lei donate Secţiei de Pediatrie a Spitalului din Sebeş, de Clubul Rotary din municipiu

Club Rotary Sebeş este o organizație a oamenilor de afaceri şi a reprezentanţilor diferitelor profesii. Acest club asigură servicii umanitare, promovează standarde etice înalte în toate domeniile de activitate şi stabileşte relaţii de bună înţelegere.

Tocmai în acest cadru, Clubul Rotary vine din nou în sprijinul comunității locale, donând Secției de Pediatrie din cadrul Spitalului Municipal Sebeș un scaun pentru recoltat sânge și un troliu pentru urgențe.

ELIT

În cursul lunii martie și aprilie, Clubul Rotary Sebeș împreună cu Rotarct Club Sebeș și Interact Club Sebeș au organizat acțiuni de strângere de fonduri pentru Secția de Pediatrie din Sebeș. În urma acestor evenimente, am obţinut suma necesară (4000 lei) pentru achiziționarea acestei aparaturi, indispensabilă în tratarea micuţilor pacienţi.

Șeful secției de Pediatrie din Sebeș, Ștefan Cărpinișianu, a transmis sincere mulțumiri clubului Rotary pentru acestă donație „care va îmbunătăți substanțial asistența medicală pentru copii.“

Ținem să amintim că în luna februarie a acestui an, Club Rotary Sebeș a organizat un bal caritabil, ocazie cu care au fost strânși banii necesari pentru achiziționarea unui aparat numit transiluminator venos , aparat ce a facut posibil reducerea aproape la zero a riscului traumatizării micuţilor pacienţi din cadrul Secției de Pediatrie Sebeş, in timpul manevrelor de abordare venoasă.

E important să subliniem faptul că aceste donații s-au făcut datorită oamenilor care au fost alături de Clubul Rotary și Clubul Rotaract din Sebeș, la acțiunile de colectare de fonduri şi dorim să le mulţumim şi pe această cale.

Departamentul de Comunicare și Relații Publice, Rotary Club Sebeș

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...