Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Demonstraţii militare realizate de Legiunea a XIII-a Gemina şi Lupii Apoulonului, la evenimentul 10 ani de turism la Sălciua

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Legiunea a XIII-a Gemina si Lupii10La sfârşitul săptămânii trecute, Legiunea a XIII-a Gemina de la Apulum şi Lupii de Fier ai Apoulonului au luat parte la evenimentul 10 ani de turism de la Sălciua, o sărbătoare câmpenească organizată în aer liber.

Astfel consătenii din Sălciua au avut ocazia să admire demonstraţiile militare puse în aplicare de reenactorii albaiulieni, duminică 1 iunie, chiar de Ziua Copilului.

Trupele de daci şi romani ai Muzeului Naţional al Unirii din Alba Iulia îşi extind activitatea, lecţiile de istorie fiind predate de-a lungul timpului şi în alte judeţe, dar şi în comunele din Alba.

[nggallery id=1888]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Accident în Alba Iulia: Două mașini s-au tamponat pe strada Tudor Vladimirescu

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Accident în Alba Iulia: Două mașini s-au tamponat pe strada Tudor Vladimirescu Un accident s-a produs în 20 aprilie, în jurul orei 14:00, în Alba Iulia, pe strada Tudor Vladimirescu. Din fericire, persoanele implicate nu au fost rănite. Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru asigurarea măsurilor specifice, cu două autospeciale, la un accident […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea