FOTO: De Ziua Națională, trei pompieri au fost avansați în grad înainte de termen, la ISU Alba

Paul Voicu - Primar 2020

Cu ocazia Zilei Naționale, 1 Decembrie, trei pompieri de la ISU Alba au fost avansați în grad înainte de termen pentru realizări și merite excepționale în îndeplinirea atribuțiilor de serviciu. 

Subofițerii Marius Ioan Popa, Ștefan Cordoș și Gheorghe Pășculeț au fost avansați în grad înainte de termen, cu ocazia Zilei Naționale a României.

ELIT

Astfel, subofițerul Marius Ioan Popa a fost avansat în cel mai mare grad din categoria subofițerilor, anume plutonier adjutant șef, pentru merite deosebite în îndeplinirea atribuțiilor de serviciu.

Ceilalți doi subofițeri recompensați, Ștefan Cordoș și Gheorghe Pășculeț, au devenit plutonieri adjutanți, grație dedicării în sarcinile pe care le-au avut de îndeplinit de-a lungul misiunilor.

Mihail David - 2020

„Trei dintre cei mai merituoși salvatori Alba Iulieni au fost avansați înainte de termen cu ocazia Zilei Naționale 1 Decembrie. Cadrele militare au primit cu emoție noile grade, reprezentând o recunoaștere a muncii depuse în cadrul instituției.

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Felicitări pentru profesionalismul de care au dat dovadă în activitatea desfășurată” se arată într-o postare pe pagina de Facebook a ISU Alba.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...