Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: De Ziua Națională, trei pompieri au fost avansați în grad înainte de termen, la ISU Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cu ocazia Zilei Naționale, 1 Decembrie, trei pompieri de la ISU Alba au fost avansați în grad înainte de termen pentru realizări și merite excepționale în îndeplinirea atribuțiilor de serviciu. 

Subofițerii Marius Ioan Popa, Ștefan Cordoș și Gheorghe Pășculeț au fost avansați în grad înainte de termen, cu ocazia Zilei Naționale a României.

Astfel, subofițerul Marius Ioan Popa a fost avansat în cel mai mare grad din categoria subofițerilor, anume plutonier adjutant șef, pentru merite deosebite în îndeplinirea atribuțiilor de serviciu.

Ceilalți doi subofițeri recompensați, Ștefan Cordoș și Gheorghe Pășculeț, au devenit plutonieri adjutanți, grație dedicării în sarcinile pe care le-au avut de îndeplinit de-a lungul misiunilor.

„Trei dintre cei mai merituoși salvatori Alba Iulieni au fost avansați înainte de termen cu ocazia Zilei Naționale 1 Decembrie. Cadrele militare au primit cu emoție noile grade, reprezentând o recunoaștere a muncii depuse în cadrul instituției.

Felicitări pentru profesionalismul de care au dat dovadă în activitatea desfășurată” se arată într-o postare pe pagina de Facebook a ISU Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Garda Apulum și Garda Cetății, unice în România, își reiau spectacolele din 1 mai: Deschiderea oficială a sezonului turistic în Cetatea Alba Carolina

Ziarul Unirea

Publicat

în

Garda Apulum și Garda Cetății, unice în România, își reiau spectacolele din 1 mai: Deschiderea oficială a sezonului turistic în Cetatea Alba Carolina Sezonul turistic se deschide oficial din 1 mai 2024, în Cetatea Alba Carolina. Tot de la aceeași dată, Garda Apulum și Garda Cetății, unice în România, își vor relua spectacolele. Mii de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea