Rămâi conectat

Actualitate

FOTO| De Crăciun fii mai bun: 150 de familii vor trece mai ușor peste sărbători, în urma unei campanii umanitare a CERT Transilvania

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO| De Crăciun fii mai bun: 150 de familii vor trece mai ușor peste sărbători, în urma unei campanii umanitare a CERT Transilvania

În apropierea sărbătorilor, voluntari ai CERT Transilvania au realizat o nouă campanie umanitară, prin care au ajtat 150 de familii nevoiași și zeci de bunici singuri, printre care și copilașii din centrul de plasament de la Mănăstirea Dumbrava.

Reprezentanții CERT Transilvania au ajuns în zonele greu accesibile ale Munților Apuseni pentru al XIII-lea an consecutiv. Voluntarii au urcat pe drumuri de munte, la bordul mașinilor de teren, încărcați cu bucurie și speranță sub formă de bunuri alimentare și nealimentare pentru cei cu care soarta a fost mai puțin darnică.

„Am învins frigul cu căldura din sufletele lor. Am străpuns ceața cu lumina din privirile lor. Zăpada viscolită și traseele dificile s-au transformat în bucurie și speranță de îndată ce le-am călcat pragul.

Este vorba despre cele 150 de familii nevoiașe și bunici singuri și despre cei 150 de copilași pe care i-am vizitat în cadrul celei de-a XIII-a ediții a Campaniei Umanitare de Crăciun.

65 de mașini de teren au străbătut sute de kilometri prin zonele izolate ale Apusenilor , încărcate cu 5 tone de produse alimentare și non-alimentare, pentru cei care au mai mare nevoie.

Am dorit să le oferim puțină bucurie de sărbători și încrederea ca le vom rămâne alături, iar la finalul zilei, ei sunt cei care ne-au dăruit bunătate și energie pentru sărbători cu adevărat fericite.

Ne-au ajutat să facem pachete de bucurii: T-S-I.RO, Distributie Energie Electrica Romania, Baumann Automation, Hidroelectrica, Rolicom Import Export SRL” transmit cei de la CERT Transilvania pe rețelele de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori România intră în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime începând de duminică, 31 martie. Secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a explicat ce înseamnă acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea