Rămâi conectat

Actualitate

FOTO: „De Crăciun, dăruiește din suflet – campanie marca IPJ Alba, Filantropia Ortodoxă și Școala Avram Iancu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În acest minunat spirit al Crăciunului, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, în parteneriat cu Asociația „Filantropia Ortodoxă” Alba Iulia și Școala Gimnazială „Avram Iancu” din municipiul Alba Iulia au organizat campania umanitară, intitulată sugestiv, „De Crăciun, dăruiește din suflet!”

campanie IPJ Alba (3)

Scopul campaniei a fost cultivarea de responsabilități și relații interumane de calitate, precum și consolidarea parteneriatului poliție – școală – comunitate, în contextul sărbătorilor de iarnă.

 

Astfel, prin amabilitatea cadrelor didactice, a părinţilor şi elevilor de la Şcoala Gimnazială Avram Iancu din Alba Iulia au fost colectate daruri (jucării, cărţi, jocuri, rechizite) şi constituite pachete, ce au fost întregite cu dulciuri puse la dispoziţie de asociaţiile poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

 

Cu sprijinul Asociaţiei „Filantropia Ortodoxă” Alba Iulia, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba împreună cu copii ai Şcolii Gimnaziale Avram Iancu au dus cadourile, copiilor instituționalizați în Casa de tip familial „Izvorul Tămăduirii” din Oarda de Jos precum şi copiilor din Centrul Educaţional „Sf. Nicolae” și Așezământul Social „ Sf. Vasile cel Mare” din municipiul Alba Iulia.

Pentru gestul lor, copiii Şcolii Avram Iancu şi poliţiştii au fost răsplătiţi cu colinde şi felicitări oferite cu generozitate de gazde.

 

„Întotdeauna m-am gândit la Crăciun, când i-a venit vremea, ca la un timp bun, un timp plăcut, în care să fii blând, iertător, mărinimos, singurul timp pe care îl știu, în calendarul lung al anului, când toată lumea pare să-și deschidă, la unison, din propria voință, inimile închise…” – Charles Dickens.

[nggallery id=1423]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

COD GALBEN de vânt puternic și precipitații abundente în Alba și alte județe din țară. Informare meteo de vreme rea până miercuri dimineața

Ziarul Unirea

Publicat

în

COD GALBEN de vânt puternic și precipitații abundente în Alba și alte județe din țară. Informare meteo de vreme rea până miercuri dimineața Meteorologii ANM au emis marți, 23 aprilie 2024, o atenționare meteo cod galben de ploi abundente și vânt puternic, valabilă în Alba și alte județe din țară până miercuri dimineața, ora 8.00. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea