Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: De 1 iunie, motocicliștii de la Apulum Bikers au adus zâmbete și bună dispoziție copiilor de la Centrul „Sfâna Maria” Alba Iulia. Concursuri distractive, desene pe asfalt și alte surprize

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, membrii Asociației Apulum BIKERS Alba Iulia au desfășurat, miercuri 31 mai, în spatiile Ryma, o serie de activități pregătite pentru a aduce multe zâmbete și bună dispoziție copiilor înscriși la Centrul de consiliere și sprijin pentru părinți și copii “Sf. Maria” Alba Iulia.

Motocicliștii din asociație care au participat la această acțiune, împreună cu angajații centrului de sprijin, au pregătit mai multe activități  pentru copii: întreceri sportive, concursuri distractive, desene pe asfalt, face painting, coafura pentru fete și multe alte surprize care să le facă copiilor o zi de neuitat.

Astfel într-un decor minunat, copiii, împărțiți pe categorii de vârsta (de la 6-10 ani si 11-14 ani) au participat la întreceri ca “fuga cu cartoful în lingură”, “trasul frânghiei”, “alergare rapidă”, “au desenat pe aleea de acces în spatiile Ryma, au dansat “Dansul Bucuriei” și pentru că au fost fascinați de motociclete au avut parte chiar și de o “ședință foto pe motoare”.

Ei s-au bucurat de spațiul de joacă amenajat în incinta Ryma, cei mici au avut parte de pictură pe față (face painting), iar cei mari de un mini-meci de fotbal împreună cu motocicliștii prezenți la eveniment. După câteva ore de joacă si distracție, copiii au servit dulciuri, suc și înghețată.

La finalul manifestării, membrii Apulum Bikers au premiat câștigătorii la concursurile organizate și au acordat  diplome personalizate pentru toți  copiii participanți la acest eveniment , dedicat zilei de 1 Iunie, în prezenta angajaților, a voluntarilor centrului “Sf Maria” și a părințiilor copiilor.

[nggallery id=4083]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Un bărbat de 40 de ani din comuna Albac și-a amenințat părinții: S-a ales cu dosar penal și ordin de protecție provizoriu

Bogdan Ilea

Publicat

în

Un bărbat de 40 de ani din comuna Albac și-a amenințat părinții: S-a ales cu dosar penal și ordin de protecție provizoriu Pe fondul consumului de alcool și al unor discuții contradictorii, un bărbat de 40 de ani din Albac ar fi devenit agresiv și și-ar fi amenințat părinții. Poliția a fost anunțată de către […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea