FOTO: De 1 iunie, motocicliștii de la Apulum Bikers au adus zâmbete și bună dispoziție copiilor de la Centrul „Sfâna Maria” Alba Iulia. Concursuri distractive, desene pe asfalt și alte surprize

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, membrii Asociației Apulum BIKERS Alba Iulia au desfășurat, miercuri 31 mai, în spatiile Ryma, o serie de activități pregătite pentru a aduce multe zâmbete și bună dispoziție copiilor înscriși la Centrul de consiliere și sprijin pentru părinți și copii “Sf. Maria” Alba Iulia.

Motocicliștii din asociație care au participat la această acțiune, împreună cu angajații centrului de sprijin, au pregătit mai multe activități  pentru copii: întreceri sportive, concursuri distractive, desene pe asfalt, face painting, coafura pentru fete și multe alte surprize care să le facă copiilor o zi de neuitat.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Astfel într-un decor minunat, copiii, împărțiți pe categorii de vârsta (de la 6-10 ani si 11-14 ani) au participat la întreceri ca “fuga cu cartoful în lingură”, “trasul frânghiei”, “alergare rapidă”, “au desenat pe aleea de acces în spatiile Ryma, au dansat “Dansul Bucuriei” și pentru că au fost fascinați de motociclete au avut parte chiar și de o “ședință foto pe motoare”.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Ei s-au bucurat de spațiul de joacă amenajat în incinta Ryma, cei mici au avut parte de pictură pe față (face painting), iar cei mari de un mini-meci de fotbal împreună cu motocicliștii prezenți la eveniment. După câteva ore de joacă si distracție, copiii au servit dulciuri, suc și înghețată.

La finalul manifestării, membrii Apulum Bikers au premiat câștigătorii la concursurile organizate și au acordat  diplome personalizate pentru toți  copiii participanți la acest eveniment , dedicat zilei de 1 Iunie, în prezenta angajaților, a voluntarilor centrului “Sf Maria” și a părințiilor copiilor.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419