Rămâi conectat

Sport

FOTO: Cursanții de la Licența B UEFA de la Alba Iulia, “Uniți pentru Mihai Neșu”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Cei peste 20 de cursanți ai cursurilor pentru Licența B UEFA, care se desfășoară în această perioadă la Alba Iulia, au afișat azi, la lecția practică, tricouri inscripționate cu mesajul “Uniți pentru Mihai”.

Gestul de suflet reprezintă o asociere a viitorilor antrenori cu Gala umanitară “Uniţi pentru Mihai Neşu”, care va avea loc pe 26 mai, pe stadionul „Iuliu Bodola” din Oradea. La Oradea şi-au anunţat acum prezenţa naţionala României, prietenii lui Mihai Neşu şi UEFAntasticii Stelei.

Revenind la cursurile pentru Licența B UEFA, activitatea este una apreciată la superlativ de cei prezenți, printre aceștia numărându-se antrenorii Dan Apolzan, Țiți Dumitriu și Razvan Rotaru. “Este foarte important pentru noi ca Federație acest curs, în premieră desfășurat în afara Capitalei. Se simte o emulație și preocupare în rândul cursanților. Suntem foarte mulțumiți de calitatea organizării, la cel mai înalt nivel, aici la Alba Iulia, un mare merit avându-l Alin Hancăș”, a declarat Dan Apolzan, conjudețeanul nostru, directorul Școlii Federale de Antrenori. Găzduirea cursurilor pentru obținerea Licenței B UEFA reprezintă o realizare importantă a Asociației Județene de Fotbal Alba, și în special a antrenorului Alin Hancăș.

La deschiderea oficială, în 1 aprilie, a participat și Răzvan Burleanu, președintele FRF. Cei 22 de aspiranți la diploma de antrenor, între care trei din Alba, Ovidiu Crișan (jucător la Viitorul Sîntimbru), Cornel Pereat (antrenor CS Ocna Mureș) și Dan Bara (Navobi Alba Iulia), dar și Albuț și G. Giurgiu (jucători activi la “U” Cluj) parcurg trei module a câte 5 zile, acum fiind al doilea, iar în 11-15 iunie, al treilea, pentru ca în 2-4 iulie să fie prevăzute examenele propriu-zise.

[nggallery id=5631]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

După 16 ani, fotbalul din „Mica Romă” bate la porțile eșalonului terț: CIL Blaj, campioana din Alba, dublă de baraj pentru promovare cu ACSM Codlea (Brașov)

Dan HENEGAR

Publicat

în

După 16 ani, fotbalul din „Mica Romă” bate la porțile eșalonului terț: CIL Blaj, campioana din Alba, dublă de baraj pentru promovare cu ACSM Codlea (Brașov) CIL Blaj, campioana județului Alba, are dublă de promovare cu ACSM Codlea (Brașov), turul, în deplasare, duminică, 16 iunie, de la ora 18.00, iar returul în 23 iunie, la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea