FOTO: Cursanții de la Licența B UEFA de la Alba Iulia, “Uniți pentru Mihai Neșu”

Cei peste 20 de cursanți ai cursurilor pentru Licența B UEFA, care se desfășoară în această perioadă la Alba Iulia, au afișat azi, la lecția practică, tricouri inscripționate cu mesajul “Uniți pentru Mihai”.

Gestul de suflet reprezintă o asociere a viitorilor antrenori cu Gala umanitară “Uniţi pentru Mihai Neşu”, care va avea loc pe 26 mai, pe stadionul „Iuliu Bodola” din Oradea. La Oradea şi-au anunţat acum prezenţa naţionala României, prietenii lui Mihai Neşu şi UEFAntasticii Stelei.

Revenind la cursurile pentru Licența B UEFA, activitatea este una apreciată la superlativ de cei prezenți, printre aceștia numărându-se antrenorii Dan Apolzan, Țiți Dumitriu și Razvan Rotaru. “Este foarte important pentru noi ca Federație acest curs, în premieră desfășurat în afara Capitalei. Se simte o emulație și preocupare în rândul cursanților. Suntem foarte mulțumiți de calitatea organizării, la cel mai înalt nivel, aici la Alba Iulia, un mare merit avându-l Alin Hancăș”, a declarat Dan Apolzan, conjudețeanul nostru, directorul Școlii Federale de Antrenori. Găzduirea cursurilor pentru obținerea Licenței B UEFA reprezintă o realizare importantă a Asociației Județene de Fotbal Alba, și în special a antrenorului Alin Hancăș.

La deschiderea oficială, în 1 aprilie, a participat și Răzvan Burleanu, președintele FRF. Cei 22 de aspiranți la diploma de antrenor, între care trei din Alba, Ovidiu Crișan (jucător la Viitorul Sîntimbru), Cornel Pereat (antrenor CS Ocna Mureș) și Dan Bara (Navobi Alba Iulia), dar și Albuț și G. Giurgiu (jucători activi la “U” Cluj) parcurg trei module a câte 5 zile, acum fiind al doilea, iar în 11-15 iunie, al treilea, pentru ca în 2-4 iulie să fie prevăzute examenele propriu-zise.

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...