Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Cum va arăta zona noului restaurant McDonald’s din Alba Iulia, care se va construi în parcarea hypermarketului Kaufland

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cum va arăta zona noului restaurant McDonald’s din Alba Iulia, care se va construi în parcarea hypermarketului Kaufland

ziarulunirea.ro este în măsură să vă ofere imagini cu planul urbanistic de detaliu (PUD) al viitorului restaurant McDonald’s ce se va edifica în parcarea de la Kaufland Alba Iulia, pe strada Calea Moților.

Planul Urbanistic de Detaliu pentru zona viitorului restaurant:

După cum se poate observa și din planurile prezentate, se va realiza și un sens giratoriu la intersecția dintre străzile Calea Moților și Detunata, cu accces direct și în parcarea de la Kaufland. Actualul acces se va desființa, pentru a face loc noii sistematizări rutiere.

Încă de la începutul acestui an, McDonald’s a postat pe site-urile de profil diverse anunțuri de angajare pentru zona Alba Iulia.

Citește și: Este oficial. Restaurant McDonald’s la Alba Iulia, în parcarea Kaufland, cu terasă, loc de joacă, alei și spații verzi

Fațada restaurantului:

McDonalds a venit prima dată în România în anul 1995, deschizând primul restaurant la București. Acum brandul deține 67 de obiective în toată țara, cele mai apropiate de Alba Iulia fiind restaurantele din Deva și Sibiu.

McDonald’s Corporation (listată la Bursa de valori din New York sub codul MCD) este cel mai mare lanț de restaurante de tipul fast-food din lume, vânzând cu prioritate hamburgeri, pui, cartofi prăjiți, amestecuri de băuturi răcoritoare pe bază de lapte (așa numitele milkshake-uri) și băuturi carbo-gazoase.

Mai recent, a început să ofere și salate, fructe, snack wraps și carrot sticks. McDonald’s este și cel mai mare retailer global din domeniul serviciilor alimentare, cu peste 32.000 de restaurante în 117 țări.

Cel mai probabil, pe modelul altor asemenea spații din întreaga lume, și locația din Alba Iulia va beneficia de facilitatea comandării și preluării mâncării prin sistemul drive-thru.

Planul Urbanistic de Detaliu la ora actuală:

Aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu (PUD) privind viitoarea construcție se va supune aprobării consilierilor locali din Alba Iulia în următoarea ședință de consiliu, care va avea loc în data de 30 iulie 2019.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 23 APRILIE 2024: 564 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș

Ziarul Unirea

Publicat

în

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 23 APRILIE 2024: 564 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectați AJOFM Alba, secțiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea