// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO. Cugirul a aprins bradul de Crăciun: Concert de fanfară, dans sportiv, colinde și gala performerilor

Ca în fiecare an și de această dată, de ziua Sf. Nicolae, în Cugir s-au aprins luminițele din tradiționalul brad de Crăciun (din fața Bisericii Ortodoxe ,,Adormirea Maicii Domnului”) și de pe Bulevardul Alexandru Sahia.

Acestea au fost aprinse de pe scena de spectacole din apropiere, de către primarul orașului, Adrian Teban alături de cei mai buni elevi la învățătură aparținând școlilor din localitate. Evenimentul a fost deschis de fanfare Casei de Cultură din Cugir, după care a avut loc festivitatea de premie a Performerilor anului 2017.

Îmbrăcați în crăciunei și crăciunițe, un grup de elevi ai profesorului Sergiu Prodan de la ,,ProDance” Cugir au susținut un frumos miniprogram de dans sportiv aplaudat la scenă deschisă de participanți. Programul s-a încheiat printr-un concert de colinde, cunoscutul interpret de muzică folk, talentatul Vasile Palfi reușind să impresioneze ca de fiecare dată publicul cu melodiile sale de suflet specifice apropiatelor sărbători. 

De la un asemenea eveniment, nu au putut lipsi nici ajutoarele lui Moș Crăciun: crăciunița, spiridușul, omul de zăpadă și crăiasa zăpezii, interpretate de către actori ai trupei de teatru a Casei de Cultură Cugir. (C.P.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419