Rămâi conectat

Sport

FOTO: CSU Rugby Alba Iulia – CSM Galați 0-50 | Al 10-lea insucces pentru formația din Cetatea Marii Uniri

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CSU Rugby Alba Iulia a întâlnit pe terenul secund al Stadionului “Cetate” pe CSM Galați, (echipă clasată pe locul al 4-lea in ierarhie) într-un meci contând pentru etapa a 12-a a Diviziei Naționale de Seniori (al doilea eșalon valoric).

Și de data aceasta formația din Cetatea Marii Uniri, cu un efectiv marcat de probleme de sănătate, a înregistrat un insucces, al 10-lea, din tot atâtea meciuri, startul partidei fiind unul controlat de oaspeți, cu trei eseuri în prima jumătate de oră. Dincolo de diferența de scor, 0-50 (0-21), insatisfacția vine din faptul că iar s-a pierdut la “zero” acasă, fără a se puncta, după ce în jocul cu anterior, cu CS Năvodari a fost 0-67. De notat că în meciul tur, pe malul Dunării, diferanța a fost mai strânsă, 55-6.

A fost al doilea joc consecutiv în fața fanilor pentru gruparea albaiuliană, debutantă la acest nivel, după ce întâlnirea din deplasare de la Bârlad (etapa a 11-a) a fost amânată pentru 3 noiembrie. Următoarea rundă, este un meci de gală, în deplasare cu o echipă de tradiție, RC Grivița București (sâmbătă, 9 octombrie, de la ora 11.00, în “Parcul Copilului”).

“Este dificil să vorbesc după 10 înfrângeri, cu zero puncte în clasament și fără puncte pe tabelă la ultimele două meciuri jucate acasă. Probabil, atât putem în acest moment, deși și acum am avut câteva momente bune de joc când puteam marca și strânge scorul. Nu judec nici statistic, nici în altă cheie, ci doar spun că obiectivul nostru pentru următoarele 6 meciuri este o victorie. Poate pentru mulți e un obiectiv minor, dar pentru noi, echipă debutantă în DNS, cu 33 de jucători din 7 orașe (care, din motive obiective, nu pot face decât arareori antrenamente comune) ar fi ceva extraordinar. Ne-ar ajuta imens în tentativa noastră de a face ca echipa noastră și, implicit, rugbyul să poată supraviețui, pe viitor, în Alba Iulia! Mulțumim tuturor care ne susțin! Hai Alba Iulia!”, a transmis istoricul Marius Rotar.

Lotul CSU Alba Iulia: Csongor Kis Gal, Cristian Gavra Vasile Băgăcean, Vlad Coroian, Adrian Șuteu, Adrian Marcu, Sergiu Pop (și antrenorul echipei), Tudor Legean, Andrei Moldovan, Sebastian Ciocodeică, Florin Coge, Andrei Opriș, Călin Cristian Curta, Andrei Borz, Călin Balcău, Adrian Socaciu, Alex Muntean, Alex Gabara, Robert Naghi, Paul Matei, Sorin Cerceș, Bogdan Șoptirean, Tudor Cotae, Antonio Toni (absenți Ștefan Andrei, Mihai Cozma, Alin Gog, Alin Lechițan, Nicolae Marin, Alexandru Niță, Văcar, Pârvu si Sergiu Procopii, motive personale și accidentări).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea