Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: CSU Alba Iulia – FC Brașov 0-2 (0-1), într-un meci amical la Galtiu

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Divizionara secundă FC Brașov, aflată într-un mini-cantonament în Alba, a câștigat amicalul de la Galtiu cu CS Universitatea Alba Iulia, scor 2-0 (1-0).

Întâlnirea la care a asistat și albaiulianul Ioan Mărginean “Limoniu” (fost conducător al grupării de sub Tâmpa) s-a disputat sub forma a două reprize a câte 35 de minute, fiind controlată de “stegari” ce vizează să prindă in extremis play-off-ul în Liga 2 (prima rundă, în 25 februarie, la Buzău). Aceștia, la cu totul alt nivel de pregătire, dincolo de diferența de eșaloane competiționale, au avut numeroase oportunități, evidențiindu-se portarii adverși Fl. Șerban și Spînu. Studenții, aflați la al doilea eșec consecutiv în jocurile de verificare, au replicat în două rânduri, la șuturile lui Paleoca și Frențiu (bară, cu 7 minute înainte de final).

Cu cugireanul Bogdan Petric managerul general prezent pe banca de rezerve, FC Brașov a punctat pentru D. Spătaru (19, șut de la 20 de metri, în diagonală) și Blănaru (18, din actul secund, din penalty scos tot de el, după un duel cu Ionică).

CSU: Fl. Șerban – Kilyen, Kis, Ionică, Cunțan – Al. Petresc, Paleoca – Fențiu, Herci, Bolojan – Vasinc; au mai intrat Spînu, Al. Bodea, Adjani, M. Toma, Amihăesei, Al. Albu (absent – Bucurică). Antrenor Mihai Manea. Restul tinerilor din efectiv, respectiv Gylien, S. Stan, Cărăbineanu, E. Vlad, R. Popa și D. Trifu, vor juca în al doilea amical, în distribuția Viitorului Sântimbru, în al doilea meci  cu “galben-negrii”. FC Brașov: An. Ureche – Sorsa, Fustar, T. Oltean, Dumbravă, Lascu, R. Lazăr, Izata, D. Spătaru, Blănaru, Lambrinoc. Antrenor Dan Alexa


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Metalurgistul Cugir – Viitorul Cluj 2-3 (1-0), în ultima rundă a turului în play-out | „Roș-albaștrii”, eșec după ce au condus cu 2-0!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Eșec neverosimil pentru Metalurgistul Cugir, 2-3 (1-0) pe propriul teren cu Viitorul Cluj, asta după ce gazdele au condus cu 2-0 și au primit 3 goluri în actul secund în mai puțin de 10 minute În minutul 15, căpitanul gazdelor, Tudor Șaucă a deschis scorul (șut din voleu), iar Vitinha (60, reluare cu capul la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea