Rămâi conectat

Sport

FOTO: CSU Alba Iulia – CSM Târgoviște 65-66 *Eșec cu campioana, la ultima fază, într-o partidă amicală la baschet feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSU Alba Iulia - CSM Targoviste 66Noua echipă a lui Popov a pierdut la un singur punct în compania campioanei CSM Târgoviște în prima partidă amicală a noului sezon, cu acest prilej fiind prezentat și lotul (azi Andreea Beldian a împlinit 18 ani, aniversare fericită și din partea noastră) în fața fanilor prezenți la revederea cu baschetul feminin. În acest test de verificare, scorul final a fost 65-66 (18-12, 17-14, 13-16, 17-24), după ce studentele au condus în majoritatea timpului, inclusiv la pauza mare (35-26). Un al doilea joc are loc vineri, de la ora 17.00, tot în Sala Universității „1 Decembrie 1918”.

Evoluția gazdelor, într-un joc de verificare „tare” a pus în dificultate echipa de lângă Turnul Chindiei, ce se pregătește astfel pentru Supercupa cu ICIM Arad. Oboseala vizitatoarelor, ce au ajuns cu puțin timp înaintea startului a contat în debutul întâlnirii. Studentele au prins curaj și s-au instalat la timonă, conducând în permanență, până în ultimul sfert, când CSM-ul a reușit pentru prima dată să egaleze.

Deși au pierdut în ultimele secvențe, a fost o prestație promițătoare pentru studentele din Cetatea Marii Uniri în compania deținătoarei titlului, care a eliminat CSU în semifinalele stagiunii precedente. Pentru gazde au punctat Jessica Kuster – 14 puncte, Elisabeth Pavel – 13, Valencia McFarland – 13, Wumi Agumbiade – 9, Milica Deura – 7, Alexandra Uiuiu – 4, L’Oreal Price – 3 și Marta Fodor – două.

 Echipa universitară va întâlni joi, 11 septembrie, respectiv vineri, 12 septembrie, în două meciuri amicale, campioana națională la baschet feminin, CSM Târgoviște, în primele două dispute în noua formulă, în fața propriilor suporteri.

Reamintim că în această vară au sosit la trupa antrenată de Miroslav Popov un număr de 8 jucătoare noi, dintre care 5 straniere (americancele Valencia McFarland, Jessica Kuster și L’Oreal Price, canadianca Wumi Agumbiade și bosniaca Milica Deura), respectiv 3 baschetbaliste autohtone (Elisabeth Pavel, Marta Fodor și Dora Ardelean), din lotul de sezonul trecut regăsindu-se și anul acesta Larisa Toma, Alexandra Uiuiu, Mihaela Gherman și Andreea Beldian.

[nggallery id=2307]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

George Cozma (CSȘ Blaj) concurează vineri la Campionatul European Under 18 din Slovacia

Dan HENEGAR

Publicat

în

George Cozma (CSȘ Blaj) concurează vineri la Campionatul European Under 18 din Slovacia, în calificările probei de 800 metri La finele acestei săptămâni, aiudeanul George Cozma (CSȘ Blaj), recent medaliat cu bronz la Campionatele Balcanice Under 18 de la Maribor (Slovenia), va lua startul la Campionatul European Under 18, în perioada 18-21 iulie, în Slovacia, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea