Rămâi conectat

Sport

FOTO: CSM Deva – CSO Cugir 2-1 (2-0), într-o partidă de verificare | Amical cu tensiune și gol Vlădia la debut

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Cugir a pierdut, scor 1-2 (0-2), primul meci de verificare din 2021, cu divizionara terță CSM Deva (locul șase în Seria a 7-a a Ligii a 3-a), joc disputat pe noul teren sintetic de la poalele Cetății.

O brigadă de arbitri neexperimentată (la una dintre tușe o asistentă în vârstă de numai 15 ani), o suprafață de joc alunecoasă, puțină presiune pusă de pe margine de vulcanicul antrenor Ștefan Nanu și anumite polițe din trecut, de la precedentul amical, plus aparițiile lui Cocan și M. Lupu împotriva fostei echipe, au fost “ingredientele” tensiunii și nervozității din teren, mai ales în prima repriză, când jocul a fost întrerupt în două rânduri, după ce jucătorii s-au “contrat” deloc amical (într-un moment, după un clinci al lui Dușman cu un adversar, Nanu a și pătruns în teren).

Amfitrionii, la a doua întâlnire test a iernii, precedenta, 1-2 cu CSM Reșița, au început mult mai bine și au dechis scorul la prima fază, prin Ghighilicea (3) – reluare din apropiere. Cugirenii au echilibrat, iar cea mai mare ocazie a fost bara lui Cocan (21), însă pe tabelă au punctat tot devenii, la acțiunea lui Trașcă (32) – încheiată cu un șut din unghi, ce l-a surprins pe Toilă.

La pauză Lucian Itu a schimbat integral formula, iar nou-venitul Vlădia a înscris din careul mic (51), după un corner executat de M. Neagu (inițial domnișoara de la tușă a semnalizat… ofsaid, însă după proteste, golul a fost validat). “Un joc foarte util, un test reușit, împotriva unei pretendente la promovare. Am controlat întâlnirea de la un capăt la altul. Noi am câ;tigat valoric prin aducerea celor trei jucători, Vasiu, Ianc și Sulea”, a comentat Ștefan Nanu.

*Șaucă și Budin au revenit pe gazon

“Roș-albaștrii” l-au testat în mitanul inaugural pe fundașul Tudor Țăranu (22 de ani, ex-Gloria Popești Leordeni). Apărătorul din Constanța a mai fost în 2020 la SCM Zalău și are peste 50 de partide în eșalonul secund, la Farul, Dunărea Brăila și Daco-Getica București, cu juniorat făcut la Farul, Viitorul Constanța și FCSB.

Motive de satisfacție pentru gruparea de sub Drăgana sunt date de revenirile pe teren ale mijlocașilor Tudor Șaucă (operat în 1 noiembrie) și Flavius Budin (după o îndelungată perioadă de indisponibilitate), fiecare evoluând câte o repriză. De luni și până în 12 februarie, CSO va efectua un cantonament centralizat la domiciliu, stagiu ce se va încheia cu un nou joc cu CSM Deva, formație care va merge în cantonament la Băile Herculane.

CSM Deva: Dombradi – Bogdanovici, Tecsi, Vasiu, Doboș – Țoiu, I. Ianc, Vitan – Trașcă, Sulea, Ghighilicea; au mai intrat, la reluare, Manea, Branea, Bîrzan, Soare, Macin, Iștoc, Sapta, Iordache, Coman, Teodorescu;

CSO Cugir: Toilă – Tăban, Țăranu, Vitinha, Casian – Budin, L. Contra – Donzelli, Cocan, Dușmanu – M. Lupu, iar după pauză R. Opric – Al. Rus, I. Grozav, Vlădia, Șuteu – Dohotariu, M. Neagu, P. Păcurar, R. Voicu, Șaucă, Cioargă, Boldea (și-a amânat până la vară, după încheierea contractului, plecarea la familie, în Australia); nu au evoluat N. Bănică, Itu, Șt. Radu și R. Trif (ultimi doi învoiți).

[nggallery id=8091]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Metalurgistul Cugir – Avântul Reghin 2-2 (1-0), în prima rundă din play-out | Gazdele, egalate în două rânduri

Dan HENEGAR

Publicat

în

Metalurgistul Cugir a remizat pe propriul teren cu Avântul Reghin, în prima rundă din play-off-ul Seriei 9 din eșalonul terț, scor 2-2 (1-0) joc în care amfitrionii au condus în două rânduri, dar au fost egalați de fiecare dată. Apărătorul gazdelor Vitinha a fost înlocuit la pauză și transportat la spital din pricina unei lovituri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea