Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: coordonatoarea Aleksandra Ćirović , ultimul transfer al Volei Alba Blaj! Vezi ce frumusețe se antrenează sub comanda lui Darko Zakoc

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Aleksandra Ćirović, coordonatoarea în vârstă de 21 de ani, testată de Darko Zakoc cu prilejul turneului amical „Cupa Blajului”, este ultimul transfer anunțat de Volei Alba Blaj.

Aleksandra Cirovic vine de la Vizura Belgrad, la fel ca și proaspăt campioana mondială Maja Aleksić, talentata jucătoare transferată în această vară la echipa din „Mica Romă”.

Voleibalista din Serbia cu siguranță va atrage toate privirile în Sala „Timotei Cipariu” și va stârni interesul spectatorilor voleiului feminin din România, prin frumusetea sa, fiind considerată de presa din tara natală o veritabilă „bombă sexi”, pozele postate pe internet, de-a lungul anilor făcând furori și atrăgând mii de aprecieri.

Dincolo de aspectul fizic, Aleksandra putând câștiga cu siguranță concursuri de miss, trebuie remarcat faptul că vicecampioana Europei continuă strategia înregimentării unor jucătoare talentate din Serbia, tara campioanei europene și mondiale.

CSM Volei Alba Blaj își întărește poziția de coordonator prin transferul Aleksandrei Ćirović (21 ani), una dintre tinerele speranțe ale voleiului sârbesc! La fel ca proaspăta campioană mondială Maja Aleksić, Aleksandra Ćirović a semnat cu vicecampioana Europei un contract pe doi ani de zile, timp în care va îmbrăca tricoul cu numărul 14. Născută la Belgrad, Aleksandra Ćirović (1,78 m) vine de la  Vizura Ruma Belgrad, echipă cu care a câștigat campionatului Serbiei și a evoluat în grupele Ligii Campionilor.

Foto: Nicu Goga, Radio Blaj și colecție personală Aleksandra Cirovic

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea