FOTO| Continuă lucrările de reabilitare a străzilor din Aiud: „Lucrările evoluează într-un ritm excelent”. În ce stadiu se află șantierele

FOTO| Continuă lucrările de reabilitare a străzilor din Aiud: „Lucrările evoluează într-un ritm excelent”. În ce stadiu se află șantierele

Primăria Municipiului Aiud continuă în această perioadă lucrările de reabilitare la străzile din oraș. În prezent, se execută înlocuirea rețelei de aducțiune a apei potabile pe strada Avram Iancu și lucrări de modernizare la alte trei străzi din municipiu.

În acest moment se execută lucrări pentru înlocuirea rețelei de aducțiune a apei potabile pe strada Avram Iancu, se finalizează trotuarele și se reface bordurarea pe strada Ostașilor, iar pe strada Grădinii se execută săpătură în casetă.

INFORMARE COVID-19

“Verificăm calitatea lucrărilor și ținem legătura cu beneficiarii direcți ori de câte ori realitatea o impune. În momentul de față, stadiul lucrărilor pe șantierele din municipiu evoluează într-un ritm excelent”, precizează reprezentanții primăriei.

De asemenea, pe lista de investiții se află și strada Plugarilor, respectiv strada Moților, pentru lucrări parțiale de înlocuire a rețelei de aducțiune a apei potabile.

Actualizări privind șantierele din Aiud:

  • Pe strada Avram Iancu se înlocuiește rețeaua de aducțiune a apei potabile
  • Pe strada Grădinii se execută săpătura în casetă
  • Pe strada Ostașilor se definitivează trotuarele și se reface bordurarea unde este cazul
  • Pe strada Tribun Tudoran lucrările evoluează într-un ritm excelent

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...