FOTO| Continuă lucrările de reabilitare a străzilor din Aiud: „Lucrările evoluează într-un ritm excelent”. În ce stadiu se află șantierele

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala
FOTO| Continuă lucrările de reabilitare a străzilor din Aiud: „Lucrările evoluează într-un ritm excelent”. În ce stadiu se află șantierele

Primăria Municipiului Aiud continuă în această perioadă lucrările de reabilitare la străzile din oraș. În prezent, se execută înlocuirea rețelei de aducțiune a apei potabile pe strada Avram Iancu și lucrări de modernizare la alte trei străzi din municipiu.

În acest moment se execută lucrări pentru înlocuirea rețelei de aducțiune a apei potabile pe strada Avram Iancu, se finalizează trotuarele și se reface bordurarea pe strada Ostașilor, iar pe strada Grădinii se execută săpătură în casetă.

ELIT

“Verificăm calitatea lucrărilor și ținem legătura cu beneficiarii direcți ori de câte ori realitatea o impune. În momentul de față, stadiul lucrărilor pe șantierele din municipiu evoluează într-un ritm excelent”, precizează reprezentanții primăriei.

De asemenea, pe lista de investiții se află și strada Plugarilor, respectiv strada Moților, pentru lucrări parțiale de înlocuire a rețelei de aducțiune a apei potabile.

Actualizări privind șantierele din Aiud:

  • Pe strada Avram Iancu se înlocuiește rețeaua de aducțiune a apei potabile
  • Pe strada Grădinii se execută săpătura în casetă
  • Pe strada Ostașilor se definitivează trotuarele și se reface bordurarea unde este cazul
  • Pe strada Tribun Tudoran lucrările evoluează într-un ritm excelent

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419