FOTO: Concert de colinde și Gala Performerilor, la Aiud. Grupuri de colindători, cetățeni de onoare și cei mai buni elevi din oraș, pe scena Centrului Cultural ”Liviu Rebreanu”

Paul Voicu - Primar 2020

concert colinde aiud05Vineri, 18 decembrie, Centrul Cultural ”Liviu Rebreanu” a fost gazda tradiționalului concert de colinde organizat de Primăria Municipiului Aiud. În cadrul evenimentului, care a adus pe scenă ansambluri folclorice, grupuri și soliști vocali îndrăgiți din județ, a avut loc și o ceremonie de acordare a unor titluri de ”Cetățean de onoare”, dar și premierea celor mai buni elevi aiudeni, care au avut rezultate remarcabile la olimpiadele și concursurile școlare.

Seara de colinde a fost deschisă de ceremonia de acordare a titlurilor de cetățean de onoare, doamnei Jenica Sătmărean și domnului Mihai Robert Lixandru, cărora primarul municipiului Aiud, Mihai Horațiu Josan le-a acordat diploma și placheta de cetățean de onoare al Municipiului Aiud, în semn de recunoștință pentru contribuția deosebită adusă în domeniul cultural și artistic.

ELIT

Pe scena Centrului Cultural ”Liviu Rebreanu” au urcat apoi artiștii invitați: Ansamblul Folcloric ”Doina Aiudului”, Ansamblul Folcloric de copii ”Doina Aiudului”, Grupul de Muzică Folk al Centrului Cultural ”Liviu Rebreanu” din Aiud, Formația de Dansuri Populare Maghiare a Centrului Cultural ”Liviu Rebreanu” Aiud, Grupul de Colindători din Alba, Grupul Vocal ”Suflet de român”, Ansamblul Fconcert colinde aiud09olcloric ”Cununa Fărăului” și Corul Preoților din Protopopiatul Aiud, alături de soliștii vocali Marinela Baba, Teodora Zărnescu, Camelia Ilea, Roxana Călușer, Mădălina Alexandra Boar, Geanina Buzan și Andrei Ciocan.

Seara a continuat cu ”Gala Performerilor”, moment dedicat celor 28 de elevi aiudeni care au obținut rezultate deosebite la olimpiadele județene și naționale. Aceștia au fost recompensați cu diplome și premii în bani.

Mihail David - 2020

 

Alexandra MATEȘ

Email: ale_mates@yahoo.com
Tel: 0722.661.325

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...