Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Compania Agra`s a inaugurat cel de-al 9-lea magazin din Alba Iulia, în Piața Iuliu Maniu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Marți, 20 iunie, la mai puțin de trei luni de la deschiderea magazinului cu program non-stop de pe strada Vasile Goldiş, lanţul de magazine ”Agra`s ”din Alba Iulia a inaugurat unul nou, al 9-lea din municipiu. Astfel, în Piața Iuliu Maniu, într-un spațiu care a intrat în mentalul colectiv ca magazin alimentar, albaiulienii din zona centrală a orașului și nu numai au de acum acces la un magazin după chipul și asemănarea tuturor celor din lanțul Agra`s.

Acesta comprimă în mod fericit și ușor accesibil, într-un spațiu de 250 de metri pătrați, toate gamele de produse cu care compania şi-a obișnuit clienții, carne și produse din carne, specialități produse în fabrica de la Oarda. Aceasta furnizează celor 9 magazine peste 80 de produse individuale, structurate pe trei game. De la produse crud-uscate, preparate prin combinarea metodelor tradiționale, cu tehnologii de producție de specialitate, la produse procesate, fierte și afumate, preparate la cele mai înalte standarde de calitate și siguranță alimentară. Din noul magazin nu lipsesc brânzeturile, lactatele, legumele, produsele de panificație, răcoritoarele, înghețata pe alese, băuturile alcoolice și non alcoolice, dulciurile, cafeaua, mâncarea pentru animalele de companie, nici detergenții dar și alte produse de curățenie și uz casnic.

Vis a –vis de această nouă inaugurare de magazin și de expansiunea lanțului Agra`s acasă, în municipiul Alba Iulia, Dan Sărmășan, Președintele Consiliului de Administrație al companiei, a rezumat: ”Continuă lupta comerțului tradițional împotriva multinaționalelor!”. O luptă inegală, de pe poziții de forță diferite, dar cu cât mai repede vor înțelege puținii comercianți locali rămași încă în activitate că lupta nu a fost pierdută, că este în derulare și ține doar de ei să facă front comun împotriva tăvălugului coloșilor străini, cu atât mai bine le va merge lor și nouă, cu atât mai bine!

[nggallery id=4215]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea