Rămâi conectat

Sport

FOTO: Clubul Sportiv Ocna Mureş – vicecampioană naţională la volei pe plajă speranţe

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Din postura de debutantă, echipa masculină a Clubului Sportiv Ocna Mureş a deveCS Ocna Mures volei plaja sperante 2nit vicecampioană naţională la volei pe plajă, speranţe, un rezultat excelent pentru formaţia din Alba condusă de Lucian Victoratos.

La competiţia desfăşurată la Bucureşti, în Complexul Colosseum Retail Park, CS Ocna Mureş a ajuns în ultimul act, pierdut în faţa formaţiei Dinamo Bucureşti, cu scorul de 1-2 (14-16, 15-11, 12-15), cucerind medaliile de argint în cadrul etapei finale a Campionatului Naţional de beach volley.

În componenţa Paul Hoca şi Teodor Victoratos (13-14 ani), ultimul fiind fiul antrenorului principal, CS Ocna Mureş a susţinut 5 jocuri, câştigând 4 dintre ele, cu adversari din Bucureşti şi Arad, singurul eşec fiind în finala mare, un parcurs mult peste anticipări. “Rezultatul este unul extraordinar pentru noi, realizat fiind din postura de debutanţi. Am disputat finala, însă există şi o părere de rău, întrucât am pierdut acest meci, în care am fost foarte aproape de o mare victorie”, a spus antrenorul Lucian Victoratos, cel care pregăteşte şi echipa de speranţe băieţi a CS Ocna Mureş, angrenată în întrecerea naţională.

O performanţă extraordinară, care face cinste oraşului nostru, iar antrenorii şi jucătorii merită depline felicitări. Pentru noi a fost o surpriză deosebit de plăcută, un rezultat total neaşteptat, dar în acelaşi timp meritoriu. Pentru băieţi a fost un avantaj faptul că s-au pregătit pe terenul de beach volley de pe malul Mureşului, făcut de componenţii echipei de old boys din Ocna Mureş în cursul anului trecut”, a declarat Marius Stîncel, directorul CS Ocna Mureş.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea