FOTO| Clubul Rotary a donat DEZINFECTANT la centrele rezidențiale pentru persoanele cu dizabilități din Galda de Jos, Abrud și Gârbova

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Alba mulțumește membrilor Asociației ROTARY CLUB CIVITAS SOLIS ALBA IULIA ȘI Asociației ROTARY CLUB ALBA IULIA, care consecvenți lozincii ,,A servi este mai presus de sine”, au donat, ieri, 5 octombrie a.c., 140 litri de dezinfectant, ce va fi distribuit în centrele rezidențiale pentru persoane adulte cu dizabilități aflate în structura instituției din: Galda de Jos, Abrud și Gârbova.

Asociația ROTARY CLUB CIVITAS SOLIS ALBA IULIA nu se află la prima acțiune de acest fel, în luna aprilie donând, pentru beneficiarii și salariații din centrele rezidențiale mănuși, combinezoane și măști de protecție.

ELIT

”În contextul numeroaselor probleme generate de extinderea epidemiei de coronavirus, implicarea, solidaritatea și responsabilitatea fiecăruia dintre noi poate aduce schimbarea spre bine și orice gest de ajutor este binevenit.

Actul de donație este un act de civism, de solidaritate. Generozitatea, altruismul și caritatea sunt valori care se exprimă prin dăruire, implicare, dorința de a ajuta, dar mai ales prin respectul arătat celui de lângă tine.” a declarat Directorul general Frăcea Valentin-Ioan.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419