Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: CFR Cluj II – Industria Galda 0-0 | Prima remiză amicală pentru găldeni

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Într-un amical disputat la Iclod, pe teren sintetic, între divizionarele terțe CFR Cluj II și Industria Galda de Jos, s-a înregistrat o remiză albă, întâiul egal în jocurile de verificare ale iernii pentru elevii lui Paul Ciucă.

O partidă cu perioade împărțite de dominare în care cele mai importante ocazii ale vizitatorilor au fost semnate de Cioară și G. Scheau, cele două combatante urmând să se întâlnească și la finele săptămânii viitoare în ultimul amical înaintea returului.

Pentru Industria au evoluat: Iancău – Fl. Schiau, Haiduc, Cioplântă, Circov – Frențiu, D. Lupșan, Al. Costea, Adam – S. Fulea, Cioară; au mai intrat Căt. Suciu, Vonya, S. Mureșan, G. Scheau, Cunțan, Puha, D. Sîrbu, A. Crăciun, D. Stoia, R. Trif, Gergely (absenți Baghiu, V. Costea  – bolnavi)

În precedentul amical, găldenii au pierdut 1-2 la Gaz Metan Mediaș II, înfrângere ce a venit după trei victorii în jocurile de pregătire (2-1 cu CSU Alba Iulia, 3-1 cu „U” Cluj juniori și 1-0 la Mediaș).

foto-text: Gligor UDREA

[nggallery id=6767]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Cioară (Industria Galda), gol în „tricolor” la o acțiune de selecție | Patru jucători din Alba, la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Atacantul Alexandru Cioară (Industria Galda de Jos) a marcat un gol în „tricolor” la o acțiune disputată la Mogoșoaia a selecționatei de fotbal amator a României. Pe lângă vârful divizionarei terțe au mai participat Juncan (Industria Galda), și alți doi jucători din Alba Cl. Marcu (Gloria Geoagiu) și Bistraie (Șoimul Băița), absentând din motive medicale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea