Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Cerere în căsătorie romantică, în Cetatea Alba Carolina: trandafiri şi mesaje împrăştiate pe “calea fericirii”, artificii şi inimă imensă din petale de flori

Alexandra Mates

Publicat

în

cerere in casatorie in cetatea alba carolina09Dacă aveaţi impresia că în această lume a secolului XXI nu mai există bărbaţi romantici, v-aţi înşelat. Un exemplu clar este cererea inedită în căsătorie prin care un tânăr albaiulian a reuşit să-şi impresioneze iubita până la… a o “lăsa fără cuvinte”.

Cătălin Ureche, căci aşa se numeşte tânărul îndrăgostit, a vrut neapărat ca momentul când îi cere iubitei să-i fie alături pentru tot restul vieţii să fie unul memorabil, şi a reuşit. Într-un mod cu totul original şi plin de romantism, sprijinit “din umbră” de prieteni şi familie, acesta a “orchestrat” o cerere  în căsătorie“ca-n filme”, care a lăsat-o “mască” pe iubita lui, dar cu care a reuşit să smulgă de la ea “DA”-ul mult aşteptat.

Era chiar ziua ei de naştere… şi habar nu avea ce surpriză i s-a pregătit.

cerere in casatorie in cetatea alba carolina14Trandafiri şi mesaje împrăştiate pe podul de la Poarta a IV-a a Cetăţii Alba Carolina, o inimă imensă din petale de trandafiri roz şi roşii, totul pe un fond muzical, o şampanie şi un foc de artificii la final, au fost ingredientele principale ale cererii cu pregătire minuţioasă, cu care tânărul şi-a impresionat iubita, pe nume Iulia Stoica.

Atât de gingaşă şi dulce/ Ai apărut în calea mea/ Şi privirea ta de înger/ Îmi cucerise inima // Sunt atât de fericit/ Nimic din lume nu îmi pasă/ Nu-mi doresc mai mult nimic/ Decât să fii a mea mireasă! cerere in casatorie in cetatea alba carolina12/”, sunt versurile pline de iubire scrise pe coli A3 şi  întinse într-un lung afişaj pe podul de la poarta IV, cu care tânărul şi-a întâmpinat şi emoţionat iubita înainte să ajungă în “zona…fierbinte”. Aici, el o aştepta cu un minunat buchet de flori în mână,  într-o inimă imensă din petale de trandafiri roz, albi şi roşii, iar la câţiva metri familia şi prieteni, cu pancarte în mână pe care scria mesajul din partea lui “Vrei să fii soţia mea?”.

La cuvintele magice rostite de Cătălin, aşezat în genunchi, în prezenţa apropiaţilor şi a trecătorilor, tânăra a fost surprinsă şi fericită la culme, iar momentul a impresionat-o la maxim. A şi uitat de dezamăgirea pe care a avut-o în urmă cu câteva zile, când s-a întors din concediu, de la Roma, acolo unde de fapt ea se aştepta să fie cerută de soţie.

Şi data a fost foarte bine aleasă, chiar de ziua de naştere a Iuliei, când surprizele pentru ea s-au ţinut lanţ. Înainte de marele moment, tânăra a avut parte de o petrecere surpriză la o cofetărie cochetă din Alba Iulia, acolo unde iubitul ei i-a chemat toţi prietenii apropiaţi, verişori din alte oraşe şi familia.

Tinerii trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 5 ani, iar de câţiva ani s-au mutat în Dublin, Irlanda, unde locuiesc împreună.

Data de 19 august 2014 va rămâne cu siguranţă întipărită în mintea şi sufletul tinerei Iulia, care nu va uita, desigur, niciodată cum şi în ce împrejurări a fost cerută de soţie! Dar şi pentru Cătălin, a cărui cerere inedită în căsătorie ar putea rămâne scrisă în “Cartea Iubirii din Cetatea Alba Carolina”, în “Oraşul sub formă de inimă”, aşa cum frumos a botezat Alba Iulia poetul Ion Mărgineanu.

Casă de piatră să aveţi, tineri frumoşi!

[nggallery id=2199]


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO| Mugur Mihăiescu, de 1 Decembrie, în orașul Marii Uniri: ”Unde ai putea merge altundeva, decât la Alba Iulia?”

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

VIDEO| Mugur Mihăiescu, de 1 Decembrie, în orașul Marii Uniri: ”Unde ai putea merge altundeva, decât la Alba Iulia?”

Mugur Mihăiescu, celebrul actor cunoscut pentru interpretarea rolului ”Garcea” în serialul românesc ”Vacanța Mare” a ales să petreacă Ziua Națională a României în inima țării, la Alba Iulia.

CITEȘTE ȘI: LIVE VIDEO| 1 Decembrie 2023, la Alba Iulia: Marșul Unirii a dat startul zilei. Oameni din toate colțurile țării, dar și din Diaspora au sosit în Cealaltă Capitală

Actorul a venit la Alba Iulia împreună cu mai mulți membrii AUR pentru a sărbători Ziua Națională.

CITEȘTE ȘI: MESAJE de ZIUA NATIONALA, 1 DECEMBRIE 2023. SMS-uri, felicitări, urări și mesaje pe care le puteți trimite prietenilor

Mugur Mihăiescu:Ziua de 1 Decembrie este o zi a inimii, o inimă de român care bate oriunde, nu doar între granițele țării. Este o zi în care s-a scris istoria și o zi în care ne putem gândi că și noi, la rândul nostru, vom putea scrie istorie.”

”Unde ai putea să mergi în altă parte decât la Alba Iulia de 1 Decembrie? Unde ai putea să mergi, decât în inima țării, în locul în care s-a făcut Marea Unire?

CITEȘTE ȘI: PROGRAMUL zilei de 1 decembrie 2023, Ziua Națională, la Alba Iulia: Paradă militară, masă populară, concerte și focuri de artificii


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare