Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Cerere în căsătorie romantică, în Cetatea Alba Carolina: trandafiri şi mesaje împrăştiate pe “calea fericirii”, artificii şi inimă imensă din petale de flori

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

cerere in casatorie in cetatea alba carolina09Dacă aveaţi impresia că în această lume a secolului XXI nu mai există bărbaţi romantici, v-aţi înşelat. Un exemplu clar este cererea inedită în căsătorie prin care un tânăr albaiulian a reuşit să-şi impresioneze iubita până la… a o “lăsa fără cuvinte”.

Cătălin Ureche, căci aşa se numeşte tânărul îndrăgostit, a vrut neapărat ca momentul când îi cere iubitei să-i fie alături pentru tot restul vieţii să fie unul memorabil, şi a reuşit. Într-un mod cu totul original şi plin de romantism, sprijinit “din umbră” de prieteni şi familie, acesta a “orchestrat” o cerere  în căsătorie“ca-n filme”, care a lăsat-o “mască” pe iubita lui, dar cu care a reuşit să smulgă de la ea “DA”-ul mult aşteptat.

Era chiar ziua ei de naştere… şi habar nu avea ce surpriză i s-a pregătit.

cerere in casatorie in cetatea alba carolina14Trandafiri şi mesaje împrăştiate pe podul de la Poarta a IV-a a Cetăţii Alba Carolina, o inimă imensă din petale de trandafiri roz şi roşii, totul pe un fond muzical, o şampanie şi un foc de artificii la final, au fost ingredientele principale ale cererii cu pregătire minuţioasă, cu care tânărul şi-a impresionat iubita, pe nume Iulia Stoica.

Atât de gingaşă şi dulce/ Ai apărut în calea mea/ Şi privirea ta de înger/ Îmi cucerise inima // Sunt atât de fericit/ Nimic din lume nu îmi pasă/ Nu-mi doresc mai mult nimic/ Decât să fii a mea mireasă! cerere in casatorie in cetatea alba carolina12/”, sunt versurile pline de iubire scrise pe coli A3 şi  întinse într-un lung afişaj pe podul de la poarta IV, cu care tânărul şi-a întâmpinat şi emoţionat iubita înainte să ajungă în “zona…fierbinte”. Aici, el o aştepta cu un minunat buchet de flori în mână,  într-o inimă imensă din petale de trandafiri roz, albi şi roşii, iar la câţiva metri familia şi prieteni, cu pancarte în mână pe care scria mesajul din partea lui “Vrei să fii soţia mea?”.

La cuvintele magice rostite de Cătălin, aşezat în genunchi, în prezenţa apropiaţilor şi a trecătorilor, tânăra a fost surprinsă şi fericită la culme, iar momentul a impresionat-o la maxim. A şi uitat de dezamăgirea pe care a avut-o în urmă cu câteva zile, când s-a întors din concediu, de la Roma, acolo unde de fapt ea se aştepta să fie cerută de soţie.

Şi data a fost foarte bine aleasă, chiar de ziua de naştere a Iuliei, când surprizele pentru ea s-au ţinut lanţ. Înainte de marele moment, tânăra a avut parte de o petrecere surpriză la o cofetărie cochetă din Alba Iulia, acolo unde iubitul ei i-a chemat toţi prietenii apropiaţi, verişori din alte oraşe şi familia.

Tinerii trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 5 ani, iar de câţiva ani s-au mutat în Dublin, Irlanda, unde locuiesc împreună.

Data de 19 august 2014 va rămâne cu siguranţă întipărită în mintea şi sufletul tinerei Iulia, care nu va uita, desigur, niciodată cum şi în ce împrejurări a fost cerută de soţie! Dar şi pentru Cătălin, a cărui cerere inedită în căsătorie ar putea rămâne scrisă în “Cartea Iubirii din Cetatea Alba Carolina”, în “Oraşul sub formă de inimă”, aşa cum frumos a botezat Alba Iulia poetul Ion Mărgineanu.

Casă de piatră să aveţi, tineri frumoşi!

[nggallery id=2199]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea