Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| Cerere în căsătorie emoționantă în prima zi din 2022: O tânără din Alba surprinsă de iubitul său, pe pârtia de la Vârtop

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cerere în căsătorie emoționantă în prima zi din 2022: O tânără din Alba surprinsă de iubitul său, pe pârtia de la Vârtop

Data de 1 ianuarie 2022 a fost una de ținut minte pentru o tânără din Câmpeni, venită cu iubitul și prietenii la schi pe pârtia de la Vârtop.

Povestea s-a petrecut pe pârtia Piatra Grăitoare din Vârtop, judeţul Bihor, staţiune unde cei doi se aflau împreună cu un grup de prieteni.

Tânărul din Cluj şi-a luat inima în dinţi şi ajutat de prietenii care i-au înconjurat cu bucăți de hârtie pe care scria „vrei să fi soția mea?”, i-a adresat iubitei, marea întrebare.

CITEȘTE ȘI: Mesaje de dragoste frumoase. Scurte declarații de iubire pentru ea și pentru el

În aplauzele și uralele celor prezenți tânăra emoționată a primit inelul de logodnă și a răspuns, cum altfel decât cu un hotărât „DA”.

Întâmplarea a fost făcută publică pe pagina de Facebook a Pârtiei Piatra Grăitoare, unde au fost publicate şi fotografiile cu cei doi.

„O tânără a avut parte de o surpriză de proporţii chiar pe Pârtia Piatra Grăitoare, unde se plimba cu telescaunul. Doi îndrăgostiţi se pare că au decis că este momentul să devină mai mult decât iubit şi iubită. Astfel, tânărul a pus totul la punct, atent fiind la toate detaliile şi şi-a surprins iubita cum nu şi-ar fi imaginat vreodată. Acesta ajutat de prietenii săi, a pus întrebarea mult aşteptată. „Vrei să fii soţia mea?”. Emoţionată până la lacrimi, fata nu a stat pe gânduri deloc în privinţa cererii, răspunsul fiind cu siguranţă: DA!”, au scris cei de la Pârtiea Piatra Grăitoare, pe Facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea