FOTO| CĂUTAȚI pentru FURT: Poliţia Alba Iulia solicită sprijinul cetăţenilor pentru identificarea unor persoane bănuite de sustragere de bunuri

Paul Voicu - Primar 2020
CĂUTAȚI pentru FURT: Poliţia Alba Iulia solicită sprijinul cetăţenilor pentru identificarea unor persoane bănuite de sustragere de bunuri

Poliţia Municipiului Alba Iulia solicită sprijinul cetăţenilor pentru identificarea unor persoane de interes în instrumentarea unor dosare penale.

Poliţia Municipiului Alba Iulia solicită sprijinul cetăţenilor pentru identificarea persoanelor din imagini, în interesul soluționării unor cauze de furt.

ELIT

În imaginea nr. 1 apare un tânăr care ar fi sustras dintr-un supermarket din Alba Iulia mai mult produse alimentare, în valoare de 285 lei.

În imaginea nr. 2 apare o tânără care ar fi profitat de neatenția unei femei aflată    într-un supermarket din Alba Iulia și i-ar fi sustras portofelul.

Mihail David - 2020

Cetățenii care pot oferi detalii ce ar putea ajuta la identificarea acestora, sunt rugați să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze la numărul unic de urgenţă 112.

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...