Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO. Câștigătorii ”Junior Bike Race” 2016. Peste 200 de copii, cu vârste între 3 și 14 ani, la startul competiției de ciclism de la Ciugud

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Peste 200 de copii, băieți și fete, cu vârste cuprinse între 3 și 14 ani, au participat sâmbătă la competiția de ciclism ”Junior Bike Race”, ce s-a desfășurat pe un teren din comuna Ciugud, județul Alba.

Junior Bike Race85Participanții la această competiție, organizată de ”Bicheru Cycling” în parteneriat cu Primăria Ciugud, s-au întrecut pe două trasee. Cei sub nouă ani au avut de pedalat pe un traseu de 540 de metri, cu o diferență de nivel de cinci metri, iar cei mai mari au concurat pe un traseu de peste un kilometru, cu o diferență de nivel de 15 metri.

Câștigătorii celei de-a doua ediții a competiției ”Junior Bike Race”, organizată în comuna Ciugud sunt:

Fete, categoria  3-5 ani: 
1.Csazar Andreea Maya
2. Marian Rebeca Nicolae
3. Botiza Ştefania
Băieţi, categoria 3-5 ani:
1. Filipescu Patrick
2. Goşa Alexandru
3. Pitea David
Fete, categoria 6-8 ani:
1. Precup Irina
2. Popescu Iris
3. Petrescu Ştefania
Băieţi, categoria 6-8 ani:
1. Bereczji Cristian Vlad
2. Bărbătei Alexandru
3. Hambaşan Dragoş
Fete, categoria 9-11 ani
1. Komaromi Orsolya
2. Mada Miruna
3. Oprea Karina
Băieţi, categoria  9-11 ani:
1. Hozat Elias
2. Farkaş Akos
3. Veştemean David
 
Fete, categoria 12-14 ani
1. Florea Iulia Adina
2. Burţa Roxana
3. Miclea Ana
Băieţi, categoria 12-14 ani
1. Faur Vlad
2. Ghiţulescu Răzvan
3. Pop Vlad

La final, toți au primit medalii.

Prin această inițiativă s-a urmărit încurajarea copiilor în a petrece cât mai mult timp în aer liber, pe bicicletă și, totodată, pentru a le dezvolta abilitățile de pedalat.

Vremea a fost una prielnică pentru desfășurarea unui asemenea concurs, soarele ieșind de câteva ori dintre nori, iar, potrivit participanților și părinților acestora, zona a fost ”una minunată”, competiția ”foarte bine organizată”, iar copiii ”vor mai veni și la anul”.

Sorin Poparadu, reprezentantul Primăriei Ciugud, a spus că această competiție se organizează pentru sănătatea copiilor, pentru ”a-i scoate din fața calculatorului”, iar cei mai buni au fost premiați cu articole de ciclism. Marele premiu – o bicicletă oferită de ”Bicheru Cycling” – a fost câștigat în urma unei trageri la sorți la care au participat toți concurenții.

Această competiție a luat naștere, acum un an, după ce mai mulți membri ai Asociației ”Bicheru Cycling” s-au ”întâlnit la o cafea”, în dorința de a face și un concurs destinat exclusiv copiilor.

Numărul participanților la cea de-a doua ediție a competiției ”Junior Bike Race” a fost mai mare decât la prima, cei prezenți venind din mai multe județe.

[nggallery id=2274]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a petrecut în data 25 aprilie, în Alba Iulia, zona Dedeman, între două mașini care s-au tamponat. Pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin cu două autospeciale, 1 ASAS și 1 EPA pentru asigurarea măsurilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea