Rămâi conectat

Actualitate

(FOTO) Caravana”BookLand” a ajuns la Alba Iulia: peste 6000 de titluri de carte, momente artistice şi pictură pentru copii

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Caravana Bookland la Alba Iulia32”Caravana cărţii BookLand a revenit pentru a treia oară la Alba Iulia. BookLand şi-a instalat tabăra astăzi, 11 iunie, în Centrul Comercial Alba Mall.  Până duminică, 23 iunie, albaiulienii sunt invitaţi la o întâlnire distractivă cu cartea şi cultura, momente artistice şi culturale. Caravana BookLand a adus la Alba Iulia cele mai noi apariţii editoriale, care vă vor face viaţa mult mai frumoasă şi conversaţiile mai interesante. În Piaţeta Centrală sunt expuse peste 6000 de titluri de carte, muzică şi jocuri, de la cele peste 100 de edituri participante.

Pentru a satisface pretenţiile tuturor prietenilor cărţii, de la cel mai mic la cel mai mare, BookLand a pregătit  momente artistice şi culturale. Miercuri, 12 iunie şi joi, 13 iunie, sunt zile dedicate copiilor la Caravana BookLand, în Alba Mall. Începând cu ora 18.00, ne punem pe cântat şi pictat, alături de talentaţii elevi de la Palatul Copiilor şi Liceul de Artă.

Miercuri, 12 iunie, de la ora 18.00, Antonio Josan, elev în clasa a -VII-a, îndrumat de profesorul Tudor Dragoş, va încânta publicul prezent cu un intermezzo de chitară clasică. Miercuri şi joi, de la ora 18.30, atelierul de creaţie (pictură, reconditionarea cărtilor) susţinut de elevii clasei a X a, împreună cu profesorii Sorina şi Leontin Ţibacov, va scoate la iveală mari artişti! Creativitatea, libera exprimare şi îndemânarea vor fi puse la încercare, iar buna dispoziţie va fi lege.

Sunteţi aşteptaţi, cu mic, cu mare, la Caravana BookLand!

Despre BookLand

Caravana Bookland la Alba Iulia48Caravana BookLand este o serie inedită de târguri mobile de carte, muzică, film şi jocuri, aflată la a 3-a editie, prezentă pe parcursul anului 2013 în 19 oraşe din ţară, timp de 42 de săptămâni (5 martie – 23 decembrie). Conceptul BookLand este unul inovator, atât prin amploarea geografică, cât şi prin formatul dinamic cu servicii integrate puse la dispozitia editurilor (logistică / vânzare / promovare). BookLanderii sunt aşteptaţi în principalele pieţe, parcuri şi centre comerciale din ţară cu mii de titluri la preţ de producător, premii şi momente de excepţie.

Librăria online  (www.book-land.ro)
Pentru a păstra legatura continuă cu clienţii întâlniţi în Caravană, BookLand a lansat în noiembrie 2011 şi librăria online www.book-land.ro, care oferă peste 27.000 titluri carte, muzică, film, jocuri, cadouri şi birotică. Pe lângă preţurile reduse cu până la 25%, în fiecare colet clienţii găsesc cadouri variate de la o săptămână la alta. Odată creat contul pe www.book-land.ro clienţii beneficiază de un voucher de 5 lei, iar prima comandă în valoare de minim 50 lei se livrează cu cost de transport zero.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea? ANM anunță momentul în care se va încălzi vremea: prognoza detaliată de Paște și 1 Mai 2024 Alina Șerban, meteorolog ANM, a explicat că, începând din acest weekend vremea va intra într-un proces de încălzire, iar temperaturile maxime vor ajunge în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea