Rămâi conectat

Actualitate

FOTO. Carambol pe A1: Cinci persoane au ajuns la spital în urma unui accident între mai multe autoturisme

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

14 persoane au fost implicate în carambolul de pe A1, petrecut în județul Timiș. Cinci persoane au ajung la spital.

Accidentul a avut loc în jurul orei 3 noaptea, în apropierea localității Bethausen, pe sensul de circulație către Deva. În evenimentul rutier au fost implicate două tiruri, un microbuz, o camionetă și alte două autoturisme.

În autovehiculele implicate în accident se aflau 14 persoane, dintre care 5 au fost preluate de ambulanțe și transportate la spital, fiind rănite.

Pentru scoaterea a două dintre victime, dintre fiarele contorsionate ale mașinilor, a fost nevoie de intervenția descarcerării.

„La locul intervenției s-au deplasat două autospeciale cu apă și spumă cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD, un ATPVM (Autospecială de transport personal și victime multiple), 16 pompieri și trei echipaje SAJ” au transmis reprezentanții ISU Timiș.

Politisții urmează să stabilească cu exactitate cauzele producerii accidentului. Unul dintre autotrenuri s-a defectat și s-a oprit pe banda de urgență, al doilea l-a lovit în plin, iar celelalte 4 autovehicule au intrat mai apoi unul în altul.

Circulația s-a desfășurat cu dificultate pe perioada cercetărilor și a revenit la normal în jurul orei 8.

[nggallery id=7482]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea