Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Campionul cugirean Alexandru Nicoară – prezent la ,,Gala Campionilor Federației Române de Motociclism 2015”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbătă, 19 decealex 2mbrie 2015, Federaţia Română de Motociclism a fost gazda ,,Galei Campionilor 2015”. În acest cadru festiv au luat parte toți campionii naționali și sportivii de pe podiumul întrecerilor, celebrând în acest fel sfârşitul de sezon competiţional pe anul 2015, din cadrul aceastei ramuri sportive. La grandiosul eveniment a participat şi Alexandru Nicoară din Cugir, elev al Colegiului Tehnic ,,I.D. Lăzărescu” din localitate.

La numai 17 ani, aflat la prima sa participare în Campionatul Naţional de Hard Enduro, Alexandru a reuşit situarea pe primul loc la Clasa B (Expert), obţinând titlul de campion la această categorie. Etapele din campionat au fost următoarele: Enduropanorama Deva (mai), Comăneşti X-Cape Bacău (iunie), Predeal CSU Ştiinţa şi Poiana Mărului Regiment 13 (august), Lupeni H.E.L. (septembrie). Pentru fiecare etapă s-a acordat fiecărui participant în competiţie, un număr de puncte, în funcţie de locul obţinut. În urma însumării punctelor, s-a stabilit clasamentul Campionatului Național.

Sportivul cugirean a obţinut un total de 330 de puncte, ceea ce îl poziţionează în fruntea clasamentului. Anul 2015 a însemnat de asemenea participarea la alte competiţii interne, în afara Calendarului competiţional naţional, cele mai semnificative fiind ,,Hard Enduro Bucovina dezlănţuită”, la Câmpulung Moldovenesc şi ,,Hard Enduro Arsenal Park Orăştie”.

Tot în acest an, temerarul sportiv a fost implicat în organizarea unor competiţii internaţionale de renume, ,,RedBull Romaniacs 2015”, desfăşurată la Sibiu în luna iulie, precum şi ,,Sea to Sky, Kemer”, Turcia, în luna octombrie.

Îi dorim și noi tânărului și ambițiosului sportiv, mult succes în anul 2016!

Constantin PREDESCU

[nggallery id=1464]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea