Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Campioanele judeţului Alba n-au depăşit fazele următoare ale întrecerilor fotbalistice

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Semifinale Hagi Danone106Exceptând Industria Galda de Jos, care reprezintă Alba la barajul de promovare în Liga a 3-a, în 21 iunie, la Deva, în rest toate competiţiile organizate de AJF Alba în stagiunea 2013-2014 s-au încheiat, dar combatantele din judeţ nu au strălucit în fazele superioare ale competiţiilor.

*Remarcaţi cu potenţial: Răducu Pocol, Paul Cioflică, Andrei David, Andrei Roşu

Din păcate, după ce s-au impus în întrecerile judeţului, campioanele din Alba nu au reuşit în acest sezon să depăşească etapele următoare ale competiţiilor fotbalistice şi să se califice între primele echipe din ţară la diverse categorii de vârstă. În acelaşi timp s-au remarcat talente precum Răducu Pocol (ajuns la Academia „Gheorghe Hagi”, campion naţional), Paul Cioflică (Viitorul Abrud), Andrei David (Unirea Alba Iulia) sau Andrei Roşu (Unirea Juniors Alba Iulia)

Europa - Gaz Metan Medias 35*Unirea Alba Iulia a ajuns la zonă, de pe locul secund

Abaterea de la regulă a fost în contul Unirii Alba Iulia, la juniori C. „Alb-negrii” conduşi de Vasile Ursu au terminat pe locul secund play-off-ul judeţean, dar au eliminat cu o dublă victorie pe Inter Petrila (6-0, 1-0) la etapa interjudeţeană. La „zona” de la Oradea a urmat o victorie (5-0) cu LPS Satu Mare, dar şi două eşecuri, 2-6 cu Luceafărul Oradea şi 0-2 cu LPS Banatul (calificată mai departe). Bilă albă şi pentru Viitorul Abrud, la etapa de zonă a Cupei Hagi Danone de pe „Cetate”, elevii lui Marius Pocol nepierzând niciun meci, cu „îngerul păzitor” Paul Cioflică desemnat cel mai bun portar al întrecerii.

*Patru dezamăgiriUnirea Juniors Alba Iulia 15

Europa Alba Iulia (antrenor Neluţu Popa), 0-3 şi  1-1 cu Gaz Metan Mediaş la juniori E, Unirea Juniors Alba Iulia (antrenor Alexandru Kalanyos), 1-3 şi 1-4 cu CFR Cluj la juniori D, Metalul Aiud (locul întâi în judeţ), 0-5 şi 0-6 cu „U” Cluj la juniori C sunt echipele ce au câştigat în Alba, dar apoi au fost eliminate rapid, fără a câştiga vreun meci.

Ultima ieşită din cursă a fost campioana la juniori A1, Olimpia Aiud, care a plătit tribut eşecului intern 0-2 cu Şcoala de fotbal „Ivansuc” din Cluj, a câştigat în retur 1-0 (gol Ciubucă) dar a fost insuficient pentru calificare, după ce a dominat campionatul din Alba fără a pierde vreun joc!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă O nouă etapă în eșalonul terț, un nou derby „de Alba”, la Galda de Jos, între Industria și CSM Unirea Alba Iulia. Metalurgistul Cugir joacă în fața fanilor cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea