Rămâi conectat

Sport

FOTO: Campania caritabilă a CSU Alba Iulia finalizată cu succes: 5 familii din Alba Iulia sprijinite în pragul Sărbătorilor de iarnă

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSU Alba Iulia caritate2Campanie caritabilă finalizată cu succes. Cinci familii nevoiașe din Alba Iulia au intrat în posesia hainelor, obiectelor și alimentelor strânse timp de circa trei săptămâni la Sala de Sport a Universității în cadrul acțiunii caritabile organizate de Clubul Sportiv Universitatea din Alba Iulia în colaborare cu Serviciul de Asistență Socială din cadrul Primăriei Alba Iulia. Membrii celor cinci familii s-au prezentat la sfârșitul săptămânii trecute la sediul Serviciului de Asistență Socială pentru a-și ridica pachetele care le-au fost pregătite de către angajații instituției, care au conținut haine, jucării și alimente. Este vorba despre familii cu probleme de sănătate, cu mulți copii și cu situații financiare extrem de dificile, care nu își permit să ducă un trai normal.

Reamintim că această campanie de strângere de produse și alimente pentru ajutorarea unor familii nevoiașe din oraș în preajma sărbătorilor de iarnă s-a desfășurat pe parcursul a patru partide jucate de către echipa CSU Alba Iulia pe teren propriu împotriva echipelor SCM Craiova și Rapid București în Liga Națională, CEZ Nymburk din Cehia în Liga Europei Centrale și CSM Satu Mare în manșa retur a sferturilor Cupei României la baschet feminin. De asemenea, donații au fost făcute și în cadrul programului de antrenamente gratuite de aerobic, de la sala Universității “1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, desfășurate în fiecare marți și joi seara.

Această acțiune caritabilă finalizată cu succes este cea de-a doua de acest fel inițiată de CSU Alba Iulia, după ce sezonul trecut, în primăvara lui 2014 în cadrul unei alte campanii s-au strâns sute de jucării și bunuri. Acestea au ajuns la 21 de micuți care sunt găzduiți la ”Rița Gărgărița”, care au fost, de altfel, atunci prezenți la Finala Mică disputată de CSU împotriva echipei Sepsi Sf. Gheorghe, și au încurajat echipa favorită pe parcursul întregii partide, înarmaţi cu steguleţe alb-albastre confecţionate chiar de ei. În plus, galeria “Gruppo Arnsberg” a strâns atunci într-o cutie şi bani de la spectatori, pe care conducerea CSU i-a oferit la finalul întâlnirii, alături de pachete cu dulciuri, copiilor cu care soarta a fost mai puţin îngăduitoare.

Clubul Sportiv Universitatea din Alba Iulia ține să mulțumească tuturor celor care s-au implicat în acestă acțiune caritabilă, contribuind cu puțin pentru a aduce măcar în preajma sărbătorilor un zâmbet pe fața unor persoane nevoiașe.

[nggallery id=2777]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal, duminică, la Daia Română: Elogii pentru organizatori

Dan HENEGAR

Publicat

în

Duminică, la Daia Română, faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal Duminică 31 martie, la Daia Română, se va desfășura faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal. Ziua de fotbal juvenil de la Daia Română va începe la ora 11.30 cu semifinala Crăciunelu de Jos – Ciugud, urmată, la ora 12.10, de semifinala […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea