FOTO: ,,Biblioteca umană, reală și imaginară” – final de proiect la Liceul Teoretic ,,David Prodan” Cugir

La Cabinetul Documentare Informare (CDI) de la Liceului Teoretic ,,David Prodan” Cugir a avut loc ultima activitate din cadrul proiectului ,,Biblioteca umană, reală și imaginară”, în care au fost implicați elevii clasei a X-a B și profesoarele Negrea Simona, Montanari Cristina Maria și Jurj Simona.

ELIT

Având ca obiective formarea deprinderii de a comunica despre evenimente din viața personală a elevilor, dezvoltarea competenței de comunicare și dezvoltarea imaginației, proiectul s-a desfășurat pe parcursul a trei întâlniri.

Încadrul acestor reuniuni accentul a căzut pe comunicarea de către elevi a unor experiențe din viața lor și relaționarea acestora cu experiențe ale unor personaje din cărți pe care le-au citit, descoperirea unui personaj literar și relaționarea acestei descoperiri cu cunoașterea unei persoane reale din viața fiecăruia.

Mihail David - 2020

Activitățile au susținut în mod indirect conștientizarea atât a nevoii umane de exprimare și comunicare a propriilor experiențe de viață, cât și a sprijinului oferit de lectura unei cărți în înțelegerea propriei persoane.

(C.P.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...