Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Societate

FOTO-VIDEO: Balul Bobocilor – Universitatea “1 Decembrie 1918” Alba Iulia, ediţia 2012

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Laura Babin şi Sularea Marius – Miss şi Mister Boboc 2012 ai Universităţii „1 Decembrie 1918” Alba Iulia  

 
Liga Studenţilor din Universitatea “1 Decembrie 1918” Alba Iulia a organizat miercuri, 27 noiembrie 2012, la Casa de Cultură a Sindicatelor, Balul Bobocilor – ediţia 2012. Sute de studenţi şi prieteni ai bobocilor au venit pentru a-şi susţine favoriţii la concursul de Miss şi Mister.

Tema  balului a fost “American College”, iar cei 14 boboci înscrişi în concurs s-au împărţit în 4 grupuri, şi anume Grupul Nonconformiştilor, Grupul Majoretelor, al Tocilarilor şi al Sportivilor. Bobocii au avut de trecut prin patru probe de foc: de prezentare,  surpriză, de aptitudini şi ultima probă, de dans. Cea mai savurată probă de către public a fost proba surpriză, în care bobocii au avut de trecut prin momente dificile cum ar fi să traverseze mingea de ping-pong, folosindu-se de suflu, dintr-un capăt în celălalt al scenei, să scoată un obiect cu gura dintr-un bol cu frişcă, să formuleze un spot publicitar cu LSUA, şi altele.  După încheierea tuturor probelor şi după momentele de deliberare ale juriului, bobocii care au primit titlurile de Miss şi Mister Boboc sunt Laura Babin şi Sularea Marius , iar titlurile de Miss şi Mister Popularitate au ajuns la Alexandra Negură şi Daniel Praţa.

Balul a fost presărat cu numeroase momente artistice oferite de Şcoala de dans „Wish Dance Steps”, Flaviu şi Ricky de la Românii au Talent, Paul Tomuş şi Andreea Ardeleanu. De asemenea,  firma „Oriflame” a organizat o tombolă cu premii surpriză pentru cei aflaţi în sală.

Pe lângă premiile oferite de organizatori, câştigătorii titlurilor de Miss şi Mister Boboc au primit şi un premiu special din partea Ziarului Unirea, constând în bani şi tricouri inscripţionate.

Studenţii au continuat distracţia în Club Stage, unde  invitaţi speciali au fost George Hora, Kamelia & Ely.

UPDATE: La doar două ore după încheierea Balului, la after party-ul din Club Stage, organizatorii au întors totul pe dos.

Recalculând notele acordate de juriu, aceştia şi-au dat seama că titlurile şi premiile nu au fost oferite corect. Astfel, Mister Boboc nu a mai fost Mister iar Mister Popularitate nu a mai fost popular.

Titlul de Mister Boboc 2012 al Universităţii “1 Decembrie 1918″  i-a revenit lui Darius Frăţilă, care a acumulat cu două puncte mai mult decât Marius Sularea,  iar titlul de Mister Popularitate, care i-a fost acordat lui Praţa Daniel i-a revenit lui Marius Sularea.

Mai multe fotografii pot fi văzute pe pagina de facebook a Ziarului Unirea.

YouTube video

YouTube video

YouTube video

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Punguta cu doi bani Regia: Gabriela Dumitru Cu: Ciprian Niculae, Voicu Hetel, Marius Nanau, Oana Banuta, Liliana Donici Gen Film: Teatru Durată: 39 min Rating: AG „Punguta cu doi bani” este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea