Rămâi conectat

Monden-Clubbing

FOTO. Balul Bobocilor 2019 la Liceul German din Sebeș. Daria Răulea și Mirca Bogdan, Miss și Mister Boboc 2019

Ziarul Unirea

Publicat

în

Balul Bobocilor 2019 organizat de elevii de la Liceul German din Sebeș s-a desfășurat joi, 28 noiembrie. Pentru titlurile de Miss și Mister s-au luptat în acest an 5 perechi de boboci, proaspăt intrați pe băncile liceului. Competiţia s-a desfăşurat la Centrul Cultural Lucian Blaga, de la ora 17.00.

Daria Răulea și Mirca Bogdan au demonstrat juriului că sunt cei mai descurcăreți și au primit titlurile de Miss și Mister Boboc 2019.

Reamintim că, în urma concursului organizat pe internet, Răulea Daria și Mirca Bogdan au fost desemnaţi și Miss şi Mister Boboc 2019 Ziarul Unirea, fiind cei mai votaţi boboci de către internauţi.

În probele de concurs, bobocii au trebuit să îşi dovedească talentul, intuiţia, îndemanarea și creativitatea. Pe lângă prezentare și cultură generală, bobocii au avut și o probă de talente și dans, dar și o probă surpriză, pregătită de organizatori.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 15 – 21 martie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 15 – 21 martie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Sleeping Dogs / Fantomele trecutului Avanpremiera Regia: Adam Cooper Cu: Karen Gillan, Russell Crowe, Marton Csokas, Tommy Flanagan Gen Film: Crima, Mister, Thriller Durată: 115 min Rating: N 15 Russell Crowe este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea