Ziarul Unirea

FOTO, Avântul Reghin – Industria Galda 0-5 (0-2) | „Specialista” deplasărilor a făcut instrucție în „orașul viorilor”!!!

PNL - Alegeri Locale Partiale - 27 iunie

Industria Galda a surclasat în deplasare Avântul Reghin, scor 5-0 (2-0), după o partidă perfectă realizată de elevii lui Paul Ciucă. Vizitatorii s-au impus la un scor net în “orașul viorilor”, golurile fiind semnate de S. Mureșan (8), Costea (10 și 60), Dup (51, 90), ultimul la primele reușite în Liga a 3-a.

La Reghin, Industria și-a trecut în cont cel mai net succes din istorie în eșalonul terț, acesta fiind al 4-lea sezon început în Liga a 3-a!

ELIT

Găldenii își confirmă statutul de “specialiști” ai jocurilor externe, bifând a 4-a victorie din 5 partide. Aceasta este cea mai categorică victorie a Industriei din actuala stagiune și primul meci în care formația din Alba nu a primit gol. Cu 17 puncte, Galda se clasează pe locul al 4-lea înaintea derby-ului județean cu Performanța Ighiu, liderul seriei, ce are 19 puncte.

*Paul Ciucă: „Am făcut un joc aproape perfect”

Îmi felicit băieții, au realizat un joc strălucit din toate punctele de vedere, au jucat aproape perfect. Toată echipa a evoluat foarte bine, am controlat întâlnirea și am mai ratat foarte multe ocazii. Ne bucură victoria, dar mai ales maniera în care am obținut-o„, a precizat antrenorul Paul Ciucă.

S. Mureșan a dat tonul recitalului găldean cu golul din minutul 8 (șut din unghi după o pasă de la G. Goronea), mingea poposind un plasă după un carambol. Peste două minute Costea (MVP-ul jocului) a reluat elegant, cu capul, din plonjon centrarea lui Frențiu, iar avântul gazdelor s-a tăiat definitiv. Iureșul vizitatorilor nu s-a ostoit nici la reluare. Intrat în locul lui Boancă, accidentat, juniorul Denis Dup a dus scorul la unul de neprezentare în minutul 51, marcând cu capul, după pasa lui Costea, cel care a ieșit la rampă după o oră de joc când a finalizat după o acțiune personală superbă în care a driblat întreaga defensivă adversă, inclusiv portarul! Dup a preluat ștafeta din nou și a închis tabela în minutul 90, cu un lob elegant peste goalkeeperul advers.

Elevii lui Paul Ciucă au avut un start perfect de joc la Reghin marcând în două rânduri în primele 10 minute. Fără Cernea – accidentat, Paul Ciucă l-a titularizat inspirat pe mijlocașul Al. Costea, ce a marcat golul desprinderii, atacantul S. Mureșan fiind la a doua reușită consecutivă după cea din derby-ul cu Metalurgistul Cugir. Industria a strâns trei rezultate pozitive și are un moral excelent înaintea derby-ului județean cu Performanța Ighiu în care nu poate conta pe D. Lupșan – suspendat și Boancă – accidentat.

Avântul: M. Suciu – Hasnaș, Sîplăcan, Truță, L. Moldovan, Ad. Luca, Palcău, Murar, Feketics, Stavilă, A. Fulop; rezerve Husar, Ința, Bogățan, A. Popa, Horvath, Pavel, Ilinca Antrenor Vilmoș Stoica.

Industria: Căt. Ștef – Fl. Schiau, Haiduc, Rodean, Boancă (39, Dup) – Vonya – Frențiu (52, R. Trif), G. Goronea, D. Lupșan (52, Oniche), Costea – S. Mureșan (66, Baghiu); rezerve Iancău – Gombocz, Olar. Antrenor Paul Ciucă.

Avântul a strâns patru înfrângeri succesive, două externe împotriva „albanezelor” Metalurgistul Cugir şi Performanţa Ighiu, pierzând și al treilea joc consecutiv cu o reprezentantă a judeţului Alba.

Foto, text: Gligor UDREA

 

 

Dan HENEGAR

Te-ar putea interesa și:

Intrată pe mâna lui Mihai Manea, noul antrenor, CS Universitatea Alba Iulia a înregimentat 14 jucători de la… Industria!!!

CS Universitatea Alba Iulia are gânduri serioase în următorul sezon pe care-l va începe cu fostul unirist Mihai Manea pe… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Unirea Alba Iulia – o primăvară a reconstrucției | “Alb-negrii” își creionează strategia la începutul săptămânii viitoare

Unirea Alba Iulia iernează pe poziția a 6-a a Seriei a 9-a, după un parcurs considerat nesatisfăcător de către oficialii… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Ovidiu Pănăzan (powerlifting), pentru al șaselea an consecutiv desemnat cel mai bun antrenor din Alba la secțiunea sporturi neolimpice

Gala Sportului Județean 2020, una derulată doar în mediul online, din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, i-a adus… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

După un an 2020 în “alb” și “negru”, Daniel Nicula vrea să plece de la Gaz Metan Mediaș pentru a juca mai mult

Pentru Daniel Nicula, puștiul minune crescut la Așezământul Social “Sf. Ghelasie” din Stremț, anul 2020 a fost unul cu lumini… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Industria Galda de Jos – șanse minime de a primi finanțare de la consilierii locali în acest an | Divizionara terță, foarte aproape de abandonul competițional, după aproape 7 ani!

Se prefigurează o iarnă amară pentru Industria Galda de Jos! Conform unor informații neoficiale deocamdată, aleșii locali nu intenționează să… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro