// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO/ Autostrada Sebeș-Turda: Se fac ultimele lucrări pe lotul 4. Operaţiuni de montare a parapeţilor, a camerelor de supraveghere şi de execuţie a drumului tehnologic

Autostrada Sebeș-Turda: Se fac ultimele lucrări pe lotul 4, între nodurile rutiere de la Decea, respectiv Turda. Se execută operaţiuni de montare a parapeţilor, a camerelor de supraveghere şi de execuţie a drumului tehnologic.
Inaugurarea acestui lot este estimată pentru primăvară, cel mai probabil în cursul lunii aprilie. Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a publicat imagini cu explicaţii concrete cu privire la lucrările în desfăşurare pe Lotul 4 al Autostrăzii Sebeş – Turda.
Sunt evidenţiate, printre altele, operaţiuni de montare a parapeţilor, a camerelor de supraveghere şi de execuţie a drumului tehnologic. Tronsonul aflat între Decea şi Turda ar putea fi recepţionat în luna februarie. La începutul acestui an, reprezentanţii CNAIR au transmis că lucrările de pe cei 16 kilometri ai lotului 4, între Decea şi Turda, ar urma să fie recepţionate în luna februarie.
„Pentru lotul 4 se preconizează întrunirea Comisiei în a doua parte a lunii februarie, în funcţie de condiţiile meteorologice”, au transmis reprezentanţii CNAIR. Prima verificare pe acest lot nu presupune şi deschiderea circulaţiei. Exemplul lotului 3 este concludent, aici reprezentanţii CNAIR identificând mai multe neconformităţie cu ocazia vizitelor efectuate în decembrie şi ianuarie.
Indicatorii tehnici pentru lotul 4: 16,3 km, de la nodul Decea până la intrarea în autostradă în zona Turda; km 53+700 – km 70+000) – stadiu lucrări: 94% (comparativ, în noiembrie, 90%). Constructor este PORR Construct SRL/PORR Bau GMBH, cu contract de 470.004.894,83 lei (fără TVA), semnat în 16 aprilie 2014. Pe acest lot se va face joncţiunea între A10 şi Autostrada Transilvania (A3).

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Un răspuns la FOTO/ Autostrada Sebeș-Turda: Se fac ultimele lucrări pe lotul 4. Operaţiuni de montare a parapeţilor, a camerelor de supraveghere şi de execuţie a drumului tehnologic

  1. Tovarasi 17.01.2018 la 11:47

    Da nu o mai inaugurati tovarasi, lasati-o asa sa fie ca exponat de muzeu. Cand o sa trecem pe lana ea, o sa auzim, “Iar pe partea stanga aveti un exponat unic de autostrada, ce s-a construit in 10000 de ani, iar inaugurarea ei a fost amanata din secolul trecut”