Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO/ Autostrada Sebeș-Turda: Se fac ultimele lucrări pe lotul 4. Operaţiuni de montare a parapeţilor, a camerelor de supraveghere şi de execuţie a drumului tehnologic

Ziarul Unirea

Publicat

în

Autostrada Sebeș-Turda: Se fac ultimele lucrări pe lotul 4, între nodurile rutiere de la Decea, respectiv Turda. Se execută operaţiuni de montare a parapeţilor, a camerelor de supraveghere şi de execuţie a drumului tehnologic.
Inaugurarea acestui lot este estimată pentru primăvară, cel mai probabil în cursul lunii aprilie. Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a publicat imagini cu explicaţii concrete cu privire la lucrările în desfăşurare pe Lotul 4 al Autostrăzii Sebeş – Turda.
Sunt evidenţiate, printre altele, operaţiuni de montare a parapeţilor, a camerelor de supraveghere şi de execuţie a drumului tehnologic. Tronsonul aflat între Decea şi Turda ar putea fi recepţionat în luna februarie. La începutul acestui an, reprezentanţii CNAIR au transmis că lucrările de pe cei 16 kilometri ai lotului 4, între Decea şi Turda, ar urma să fie recepţionate în luna februarie.
„Pentru lotul 4 se preconizează întrunirea Comisiei în a doua parte a lunii februarie, în funcţie de condiţiile meteorologice”, au transmis reprezentanţii CNAIR. Prima verificare pe acest lot nu presupune şi deschiderea circulaţiei. Exemplul lotului 3 este concludent, aici reprezentanţii CNAIR identificând mai multe neconformităţie cu ocazia vizitelor efectuate în decembrie şi ianuarie.
Indicatorii tehnici pentru lotul 4: 16,3 km, de la nodul Decea până la intrarea în autostradă în zona Turda; km 53+700 – km 70+000) – stadiu lucrări: 94% (comparativ, în noiembrie, 90%). Constructor este PORR Construct SRL/PORR Bau GMBH, cu contract de 470.004.894,83 lei (fără TVA), semnat în 16 aprilie 2014. Pe acest lot se va face joncţiunea între A10 şi Autostrada Transilvania (A3).
[nggallery id=5114]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Un elev de la Colegiul Național “Bethlen Gábor” din Aiud, premiul III la etapa națională a olimpiadei de matematică pentru școlile cu predare în maghiară și calificare la faza internațională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un elev de la Colegiul Național “Bethlen Gábor” din Aiud, premiul III la etapa națională a olimpiadei de matematică pentru școlile cu predare în maghiară și calificare la faza internațională Elevul Gábor Farkas Ferenc s-a calificat la etapa națională, unde a obţinut premiul III și s-a calificat la etapa internațională a olimpiadei. Citește și: FOTO: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea