Rămâi conectat

Sport

FOTO: Atleţii George Fleşer (LPS Alba Iulia) şi Eduard Bîrzog (CSŞ Blaj), pe podium la Grand Prix-ul juniorilor 2

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La finele săptămânii trecute, la Bucureşti, în organizarea Federaţiei Române de Atletism, au fost organizate întrecerile Campionatului Naţional de Juniori 2, etapa întâi, care contează în clasamentul competiţiilor de sală.

Astfel, în proba masculină de 1500 de metri, George Fleşer (LPS Alba Iulia) s-a clasat pe locul secund (timpul de 4:15.54), iar Eduard Bîrzog (CSŞ Blaj) a terminat cursa pe poziţia a 7-a (timpul 4:27.21). Rezultate excelente au fost reuşite de cei doi şi în proba de 800 de metri, unde George Fleşer (antrenor Mihaela Vlas) a încheiat pe prima poziţie, cu PB (1:59.01), iar aiudeanul s-a situat pe locul nouă, cu 2:07.23 (PB). Sunt semne încurajatoare, în perspectiva următoarele concursuri interne, finalele fiind în luna martie. Să precizăm că tinerii atleţi sunt componenţi ai loturilor naţionale, George Fleşer fiind în lotul naţional de cadeţi (în proba de 1500 de metri), iar Eduard Bîrzoc este cooptat în lotul naţional de juniori 3 (în proba de 800 de metri). Eduard Bîrzoc (foto), pregătit de Ioana Bozdog, este junior 3, participând la Bucureşti la o categorie superioară de vârstă, având o comportare meritorie: fiind primul dintre juniorii 3 în proba de 1500 de metri, respectiv al treilea dintre juniorii 3 în proba de 800 de metri, în condiţiile în care a concurat la juniori 2. A mai participat şi Cătălin Bădicel (junior 1, dublă legitimare LPS Alba Iulia-CS Unirea Alba Iulia), la săritura în înălţime, în afara concursului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea