Rămâi conectat

Cultură Educație

FOTO: ,,Atelierul Fanfara Copiilor” organizat de Școala Gimnazială ,,Singidava” Cugir – activitate atractivă pentru preșcolarii Grădiniței ,,Prichindel”

Ziarul Unirea

Publicat

în

O nouă activitate organizată de Școala Gimnazială ,,Singidava” Cugir în cadrul proiectului ,,Curcubeul Copilăriei”, a avut loc marți, 21 martie, la Casa de Cultură din Cugir. Deesfășurat sub semnul ,,culorii albastre” evenimentul având ca temă ,,Atelierul Fanfara Copiilor” s-a dovedit și de această dată un succes, care a dat o nouă dimensiune de funcționare a parteneriatului încheiat între cele două instituții locale: Casa de Cultură și Școala Gimnazială ,,Singidava”.

Astfel, Cercul de fanfară al Casei de Cultură, coordonat de profesorii Petru Adam și Radu Beșliu a făcut o adevărată demonstrație de virtuozitate. Formația constituită din avansați, blockflote și începători, a interpretat piese de mare sensibilitate aplaudate la scenă deschisă de cei prezenți.

Elevul George Pop, membru al cercului de muzică al Școlii Gimnaziale ,,Singidava”,pregătit de profesoara Diana Voișan, a interpretat piese din folclorul copiilor la blockflote.

Activitatea a fost prilej pentru preșcolarii de la Grădinița ,,Prichindel” însoțiți de educatoarele Oana Maierescu, Emilia Budereș și Ioana Gârloanță de a face cunoștință cu instrumentele muzicale dintr-o fanfară. Cei mici au avut ocazia să interacționeze în mod direct cu instrumentele de suflat și percuție, iar la finalul activității toți copiii au primit baloane albastre.

La activitatea organizată au participat Diane Țigănilă – inspector principal la Casa de Cultură , precum și învățătoarele Corina Hațegan și Mihaela Codea de la Școala Gimnazială ,,Singidava”. (C.P.)

[nggallery id=3615]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Elevii Colegiului Militar din Alba Iulia, premiul I și II la concursul național ”Eroul meu de ieri și de azi”: Povești de viață impresionante așezate pe hârtie de Iulia Laza, Lucas Popescu și Raluca Ramf

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii Colegiului Militar din Alba Iulia, premiul I și II la concursul național ”Eroul meu de ieri și de azi”: Povești de viață impresionante așezate pe hârtie de Iulia Laza, Lucas Popescu și Raluca Ramf Poveștile din trecut ale veteranilor de război, ale prizonierilor sau ale celor deportați sunt povești de viață impresionante. Elevii colegiului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea