FOTO/ Asociația ,,Ține de Tine” din Cugir a strâns aproape 18.000 de lei, pentru a oferi burse unor elevi nevoiași de la un liceu din Republica Moldova

Asociația ,,Ține de Tine” din Cugir a strâns aproape 18.000 de lei, pentru a oferi burse unor elevi nevoiași de la un liceu din Republica Moldova

Membrii voluntari ai Asociației ,,Ține de Tine” din Cugir au reușit să adune în cadrul evenimentelor caritabile organizate de la începutul verii și până în prezent, suma de 17.818 lei (3.800 euro), cu scopul de a oferi, burse lunare de 200 de lei la 5 copii nevoiași de la Liceul Teoretic ,,Petre Stefănucă” din Ialoveni (Republica Moldova), timp de un an.

,,Bunătatea oamenilor ne-a întrecut așteptările. Dacă obiectivul nostru inițial era strângerea sumei de 12.000 de lei, donațiile celor cu suflet mare au depășit obiectivul propus cu 5.818 lei, astfel că vor primi burse încă 2 elevi nevoiași, pe lângă cei 5 stabiliți inițial. Vrem să mulțumim pe această cale, în primul rând comunității cugirene, care și-a arătat prin noi, generozitatea, față de copiii fratilor de peste Prut.

ELIT

Dorim să aducem mulțumiri în mod special celor peste 80 de voluntari ai Asociației ,,Ține de Tine”, care s-au implicat în această campanie și fără de care nu s-ar fi putut realiza aproape nimic din ceea și-a propus, pentru că ei au îndurat cu stoicism arșița, ploile, oboseala sau frigul în nenumaratele zile ale evenimentelor”, ne-a spus profesorul Alin Teodorescu de la Liceul Teoretic ,,David Prodan Cugir.

Profesorul Teodorescu a ținut totodată, să aducă mulțumiri și Asociatiei Lupii Sigidavei Cugir care și în acest an au stabilit un scop caritabil petrecerii lor anuale și inviaților pe care i-au avut și care si-au arătat generozitatea față de copiii nevoiași din Basarabia.

Constantin PREDESCU

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...