Rămâi conectat

Sport

FOTO: ASCO Filiaşi – Metalurgistul Cugir 1-1 (0-1) | Doar remiză, iar echipa de sub Drăgana a cedat fotoliul de lider!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CSU 2 Craiova - Metalurgistul Cugiri 5Metalurgistul Cugir a reușit doar o remiză la Filiaşi 1-1 (1-0), în etapa a 22-a a Seriei a 4-a, echipa lui Călin Moldovan fiind detronată din postura de lider.

Acum două runde, la Filiași ASU Poli a cedat prima poziție, iar acum a fost rândul echipei de sub Drăgana să pășească greșit, ASU Poli revenind în frunte după victoria de la Tg. Jiu (1-0).

*Moldovan: „Sunt supărat pentru naivitatea de care am dat dovadă”

Nu puteam emite pretenţii la un alt rezultat, în condiţiile în care ne-au lipsit 5 jucători care puteau fi titulari: Şt. Radu, Itu, Şuteu, Cîrstean şi I. Radu. A fost greu în aceste condiţii. Sunt supărat pentru naivitatea de care am dat dovadă. Am ratat ocazii mari şi primeşti gol la primul şut periculos pe poartă, de la 20 de metri. Credem în continuare în promovare, câtă vreme mai sunt şanse. Nu mă gândeam că vom lua doar un punct în aceste meciuri cu CSM Lugoj şi ASCO Filiaşi. Probabil că n-am ştiu să gestionăm presiunea de pe umerii jucătorilor, din momentul în care am urcat pe prima poziţie„, a explicat Călin Moldovan.

*Contractul lui Cîrstean – reziliat!

Din pricina indisciplinei, contractul lui Cîrstean cu gruparea de sub Drăgana va fi reziliat. „A avut o atitudine deloc conformă cu un statut de jucător profesionist. Şi nu este la prima atitudine de acest gen. Nu poate clubul să accepte asemenea momente„, a comentat Călin Moldovan.

*Criza continuă, șansele de promovare reduse!

Penultima clasată a reușit să schimbe liderul în două rânduri, venind rândul Cugirului să pățească ceea ce a suferit ASU Poli. Echipa lui Călin Moldovan se îndepărtează de obiectiv, după două jocuri în care a strâns numai un punct și a pierdut implicit prima poziție, Metalurgistul având și cu un joc mai puțin decât contracandidații. Cert este că șansele la promovare s-au împuținat serios, din pricina acestor ultime două rezultate.

Vizitatorii au deschis scorul în miutul 18 prin G. Goronea, iar oltenii au restabilit egalitatea prin juniorul Georgescu în minutul 80 – șut de la 20 de metri.

Scorul a fost deschis în minutul 18 de George Goronea, în premieră titular în acest retur, din pricina faptului că Lucian Itu nu a putut juca, fiind bolnav.

Atacantul de sub Drăgana a scăpat singur cu portarul Lascu și a deschis scorul, după o pasă de la Tăban. Se remarcă titularizările în ofensivă a lui G. Goronea și Iovănescu, în vreme ce Cîrstean nu a fost inclus în lot, din motive de indisciplină. După ultimele informații, înțelegerea atacantului cu echipa din Cugir va fi reziliată!

Ocazii mari după pauză: G. Goronea (51) și Tăban (74)

Gazdele au restabilit egalitatea în minutul 80, prin Georgescu, șut de la 20 de metri. În final, Tiut a intervenit salvator la o oportunitate imensă a echipei din Craiova.

Metalurgistul: Tiut – Tăban (83, I. Radu), Letan, Piko, Huțanu – Bold, Chelaru, Necșulescu, Iovu  (55, Preda) – G. Goronea (86, Itu), Iovănescu; rezerve Dragotă – Neagu, Petricău, Afrapt.

Foto: Alexandru Vârtosu, Gazeta de Sud

[nggallery id=1943]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea