Rămâi conectat

Sport

FOTO| Apariție-surpriză pe stadionul din Cetate: Nicolae Stanciu s-a antrenat alături de Unirea Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO| Apariție-surpriză pe stadionul din Cetate: Nicolae Stanciu s-a antrenat alături de Unirea Alba Iulia

Albaiulianul Nicolae Stanciu, mijlocașul lui Wuhan Three Towns, s-a antrenat alături de Unirea Alba Iulia, locul 4 în seria 9 din Liga 3.

Stanciu se află în vacanță după finalul sezonului în China, unde a câștigat titlul alături de Wuhan Three Towns. Cel mai bun fotbalist român din 2022 în Ancheta Gazetei Sporturilor s-a întors la Alba Iulia și s-a pregătit alături de formația locală, la care a crescut.

„Surpriză, astăzi, la antrenamentul Unirii! Internaționalul Nicolae Stanciu, cel mai bun produs al clubului nostru, a revenit astăzi în vestiarele și pe terenul echipei la care a început fotbalul de performanță.

Aflat în vacanță acasă, în Alba Iulia, Nicușor a ieșit împreună cu echipierii Unirii la antrenament, arătându-ne, încă o dată, de ce a fost desemnat cel mai bun fotbalist român al anului 2022″, au scris reprezentanții clubului pe Facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSM Unirea Alba Iulia – FC Ittihad Kalba 1-2 (0-2), în meci amical în Slovenia | Golul „alb-negrilor” marcat de Fetița

Dan HENEGAR

Publicat

în

Într-o partidă amicală disputată în Slovenia, divizionara terță CSM Unirea Alba Iulia a pierdut cu FC Ittihad Kalba (din primul eșalon al Emiratelor Arabe Unite), scor 1-2 (0-2). Fetița, intrat la pauză a marcat golul „alb-negrilor” (49), asta după ce în prima repriză s-au consemnat reușitele lui Yasser Hassan (7) și Salem Rashid (41). Gruparea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea