Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Andrei Șerban, un tânăr de 13 ani, a reprezentat Alba Iulia în emisiunea VOCEA ROMÂNIEI JUNIOR și a cântat la pian și voce

Ziarul Unirea

Publicat

în

Andrei Șerban a împlinit 13 ani în februarie 2018 și este din Alba Iulia. Este elev în clasa a VI -a la Școala Gimnazială Avram Iancu Alba Iulia. Tânărul a reprezentat Alba Iulia în sezonul de anul acesta al VOCEA ROMÂNIEI JUNIOR, emisiune a început vineri, 8 iunie.

Prima apariție pe scenă a lui Andrei a fost în cadrul concursului Mini Mega Star când avea 6 ani și încă era la grădiniță, nu a luat nici un premiu, dar a impresionat publicul prin prestația lui.

Apoi a urmat cursuri de canto muzică ușoară la Centrul de Cultură Augustin Bena cu d-na profesor Marinela Popa. În paralel urmează cursuri de actorie la Palatul Copiilor din Alba Iulia, sub îndrumarea d-nei profesor Teodora Mălin.

În prezent urmează lecții private de pian și canto cu d-na profesor Laura Orian de la Liceul de Muzică și Arte Plastice Regina Maria Alba Iulia.

În 27 mai 2017 tânărul a participat la casting-ul organizat de Protv în orașul Cluj Napoca unde a fost selectat pentru etapa următoare. În 10 iunie 2017 a participat în București la al doilea casting fiind selectat să participe la  filmările pentru Audițiile pe Nevăzute.

În cadrul emisiunii care a început vineri, 8 iunie numai la Protv, el a cântat pian și voce.

Cel mai recent eveniment la care a luat parte a fost festivalul Mierii din Blaj, unde a cântat 10 piese, din care o piesă compoziție proprie “Tu, doar tu”.

Familia îl susține în totalitate, mama, fratele mai mic Daniel și tatăl lui sunt staff-ul lui tehnic. Visul lui este să facă o carieră muzicală internațională și să își compună singur piesele.

Andrei are pagină oficială pe youtube, facebook și Instagram.

[nggallery id=5736]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea