Rămâi conectat

Monden-Clubbing

FOTO: Andreea Anamaria Cordon și Andrei Ștefan Slevaș, Miss și Mister Boboc 2015 la Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Andreea Anamaria Cordon  și Andrei Ștefan Slevaș sunt noii Miss și Mister Boboc ai Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. Ei au fost aleși în urma notelor obținute după desfășurarea probelor de la Balul Bobocilor UAB, ediția 2015, care a avut loc vineri seara, la Casa de cultură a Studenților din Alba Iulia.

miss si mister boboc UAB 2015001În funcție de susținerea pe care au avut-o între colegii din sală, respectiv de aplauzele primite, premiile de popularitate au fost obținute de Geanina Antonela Muntean și Raul Petru Roșu.

miss si mister popularitate UAB 2015001Premiul special de popularitate oferite de ziarul “Unirea” a fost adjudecat, în urma voturilor internauților, de Andreea Anamaria Cordon și Raul Petru Roșu.

Au fost câteva ore de distracție, cu dans, probe surpriză și invitați. Concurenții au avut ca temă să prezinte tradiții, obiceiuri și elemente din 7 țări, de pe 7 continente.

România a fost reprezentată de gazde – Andreea Bocșa și Paul Cocoș, prezentatorii balului, care s-au descurcat și au arătat minunat îmbrăcați în costume populare.

După acordarea premiilor seara s-a încheiat cu o petrecere în Club Enjoy Life din Alba Iulia. (Z.U.)

[nggallery id=1401]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 29 martie – 4 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 29 martie – 4 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The First Omen / Întâia profeție Avanpremiera Regia: Arkasha Stevenson Cu: Bill Nighy, Ralph Ineson, Nell Tiger Free, Sonia Braga, Andrea Arcangeli Gen Film: Horror Durată: 125 min Rating: N 15 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea