Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

FOTO: Alexandra Avramuţ şi Alexandru Măcinic au câştigat titlurile de Miss şi Mister Boboc 2013 la UAB

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Unul dintre ultimele baluri din această toamnă a fost cel al Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, fiind unul dintre cele mai spectaculoase şi distractive de până acum. După patru probe bine gândite de organizatori, Alexandra Avramuţ şi Alexandru Măcinic au câştigat titlurile de Miss şi Mister Boboc. Cei mai „populari” studenţi ai universităţii din acest an sunt Lissy Mărginean şi Cristian Fleşeriu.

La startul concursului, 16 boboci au fost deghizaţi în mafioţi la „întrecerea” numită „Jaf în Las Vegas”. Balul a început cu un filmuleţ de prezentare în care „mafioţii” au jefuit Universitatea pentru a „înmulţi” banii apoi, la cel mai mare cazinou din municipiul reşedinţă de judeţ. Direct de la „păcănele”, participanţii au ajuns pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor, iar de la ora 19.30 a început proba de prezentare. A doua şi cea mai spectaculoasă probă a fost cea de aptitudini, în urma căreia am aflat că bobocii au ureche muzicală, talent actoricesc şi sunt foarte buni dansatori. La proba surpriză, Djay Rareş a pregătit câte o melodie pentru fiecare pereche, pentru ca apoi unul să mimeze, iar celălalt să recunoască proba. Petrecerea balului s-a încheiat cu proba de dans, la care tinerii intraţi în învăţământul universitar şi-au făcut de cap, pe toate genurile muzicale. Între probe organizatorii au întreţinut publicul cu program artistic şi de divertisment.

Petrecerea balului bobocilor de la UAB continuă în Club Stage din Alba Iulia, unde invitatul special este Delia Matache.

FOTO: Alexandra MATEŞ

[nggallery id=741]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Punguta cu doi bani Regia: Gabriela Dumitru Cu: Ciprian Niculae, Voicu Hetel, Marius Nanau, Oana Banuta, Liliana Donici Gen Film: Teatru Durată: 39 min Rating: AG „Punguta cu doi bani” este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea