Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO/ Alesia Lobonț și Marius Martin – Miss și Mister Boboc, la Liceul Teoretic ,,David Prodan” Cugir. Tema balului: ,,Lumea desenelor animate”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sub genericul: „Lumea desenelor animate”, vineri seara, pe scena Centrului Cultural din Cugir a avut loc, o nouă ediție a Balului Bobocilor, eveniment organizat de Consiliul Elevilor de la Liceul Teoretic ,,David Prodan” Cugir.

Așteptat cu nerăbdare de sute de elevi și cadre didactice, balul s-a dovedit a fi un atractiv și spectaculos program, pe gustul participanților, cu scene variate pentru cele șase perechi, din care nu au lipsit parodiile, muzica, dansul, dar și dificilele probe de concurs destinate curajoșilor boboci.

Perechile care s –au luptat pentru marele premiu, „Miss și Mister Boboc” au fost : Anița Paștiu și Emanuel Codrea, Iulia Popescu și Robert Stoian, Alesia Lobonț și Cornel Marcu, Corvina Torok și Rareș Bran, Mianda Heroiu și Marius Martin, Schanice Dîrzu și Adi Opra.

Componența juriului a fost formată din: Ionela Cozmescu – director Liceul Teoretic ,,David Prodan”, Ionuț Iancu – director Colegiul Tehnic ,,Ion D. Lăzărescu”, Diane Dobrean –director Centrul Cultural Cugir , Serafina Oargă – consilier educativ Liceul ,,David Prodan”, Mirabela Herlea – profesor de dans, Maria Dodoc – regizor Centrul Cultural, Cătălin Mureșan – director sportiv CSO Cugir, Roxana Jibotean –Asociația ,,Ține de tine” Roxana Matei și Vlad Corpodean- Consiliul Elevilor.

Concurenții au avut de trecut prin mai multre probe: de prezentare, improshow ( în care perechile au improvizat momente artistice pe durata unui minut), dans, recunoașterea partenerului/ partenerilor dintr –un colaj de forografii avute de dispoziție și de ,,glume” – fiecare pereche trebuind să spună o glumă despre anumite subiecte puse într-un context.

Organizatorii au avut și invitați speciali: Radu Stoian și Bianca Vesa (dansuri sportive), Alexandru Tălmaciu, trupele de dans de la Exonorotic Kids Cugir.

Juriul a acordat titlul de Miss și Mister Boboc al Liceului Teoretic „David Prodan” Cugir, Alesiei Lobonț și lui Marius Martin .  Ttilul de Miss și Mister Popularitate a revenit Aniței Paștiu și lui Cornel Marcu (ocupanți ai locului 5). următoarele locuri au fost ocupate astfel:

Locul 4 : Iulia Popescu și Rareș Bran

Locul 3 : Emanuel Codrea și Corvina Torok

Locul 2 : Mianda Heroiu și Adi Opra

Locul 1 : Schanice Dârzu și Robert Stoian.

  (C.P.)

[nggallery id=6423]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea