Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Cultură Educație

FOTO: Alegeri pentru postul de preşedinte al CŞE din cadrul Colegiului Economic „Dionisie Pop Marţian” din Alba Iulia

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Astăzi, cu începere de la ora 11.00, într-o clasă a Colegiului Economic „Dionisie Pop Marţian” din Alba Iulia au avut loc dezbateri pentru susţinerea candidaturilor pentru postul de preşedinte al Consiliului Şcolar al Elevilor din cadrul Colegiului Economic. Andrei Popa, actualul preşedinte îşi va termina marţi mandatul, care va fi preluat de unul din cei doi candidaţi, Helerea George sau Robert Mărginean. Aceştia şi-au susţinut punctul de vedere în faţa a aproximativ 80 de elevi din liceu. La vot pot participa toţi cei 740 de elevi care studiază în liceu.

„Respect organizaţia din care fac parte şi doresc să devin preşedinte al Consiliului Şcolar al Elevilor din Colegiul Economic Dionisie Pop Marţian. Faptul că am avut activitate în Consiliul Elevilor este unul dintre atuurile mele. Activitatea mea va fi pliată pe nevoile şi cerinţele elevilor şi mă voi implica responsabil. Obiectivele mele sunt stabilirea unei relaţii mai bune între elevi şi profesori, crearea unui post de radio care să transmită pe holurile şcolii în timpul pauzelor şi voi pune accent şi pe dezvoltarea personală a colegilor mei”, a declarat Robert Mărginean.

„Candidez la postul de şef al Consiliului Elevilor deoarece consider că am abilităţi de lider şi doresc să îmi ascult colegii şi să le îndeplinesc toate dorinţele. Obiectivele mele sunt amenajarea sediului consiliului, crearea unui teren sintetic în locul celui de beton şi mărirea pauzei mari, de la 15 la 20 de minute”, a declarat Helerea George.

„Este important ca viitorul preşedinte să menţină independenţa şi suveranitatea Consiliului Şcolar al Elevilor, să se axeze pe reprezentarea drepturilor şi interesele elevilor şi cel mai important să colaboreze cu cadrele didactice şi partenerii instituţionali”, a declarat actualul preşedinte al elevilor, Andrei Nicolae Popa. La dezbatere a participat şi consilierul educativ Irina Ungureanu.

[nggallery id=376]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi

Bogdan Ilea

Publicat

în

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi Din data de 24 aprilie până în 15 mai, sebeșenii dornici vor putea participa la vernisajul „Materie și Icoană”, organizat la Muzeul Municipal „Ioan Raica.” Se vor realiza mai multe ateliere pentru învățarea elevilor vechea tehnică […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea