Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| Albaiulianul Florin Tomuța în fruntea transportatorilor din Ardeal: „Suntem vitali pentru întreg sistemul românesc”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO| Albaiulianul Florin Tomuța în fruntea transportatorilor din Ardeal: „Suntem vitali pentru întreg sistemul românesc”

Albaiulianul Florin Tomuța, lider al grupului Tomiflex, a fost ales în unanimitate de membrii Asociației „Apulum” să reprezinte interesele transportatorilor din Ardeal, ca vicepreședinte al COTAR ( Confederația Operatorilor și Transportatorilor Autorizați din România ).

Astfel, Florin Tomuța își asumă responsabilitatea de a reprezenta drepturile și doleanțele colegilor de breaslă în negocierile cu autoritățile decidente.

Citește și: Șoferii din ALBA, nemulțumiți de majorarea prețului pentru roviniete în funcție de norma de poluare: ”În prezent statul dorește să ne încarce cu alte taxe, să pună altă greutate pe noi”

„Sunt pregătit să-mi respect îndatorirea, când alții văd funcții eu văd ce treabă este de făcut. Doresc să se înțeleagă: suntem vitali pentru întreg sistemul românesc. De ce trageți pielea de pe noi?

Toate aceste măriri de costuri pentru transportatori, unele cu 700%, vor ajunge să se reflecte în prețul plătit de consumatorul final, transportul este în tot și în toate „, a declarat acesta, în exclusivitate, pentru ZiarulUnirea.ro

„Suntem hotărâți să declanșăm o amplă acțiune de protest, să ne protejăm pe noi și consumatorul final. Plec la drum cu speranță și mă voi întoarce cu certitudine!”, a adăugat liderul grupului Tomiflex și vicepreședintele asociației transportatorilor „Apulum”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea