Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

FOTO: Albaiulianca Roxana Crâsnic se află printre cele 30 de finaliste de la concursul Miss Universe România 2013

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Alba Iulia se poate mândri cu încă o ambasadoare a frumuseţii care reprezintă Oraşul Marii Uniri la un prestigios concurs naţional, Miss Universe România 2013, aflat la a 16-a ediţie. Este vorba despre Roxana Crâsnic, o tânără de 22 de ani, studentă la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor. În urma înscrierilor de pe site-ul oficial au fost alese 200 de concurente dintre care 30 au fost selectate pentru finala din ţară. Roxana şi alte 29 de domnişoare vor petrece 3 săptămâni în cantonamentul frumuseţii, vor participa la şedinţe foto, seminarii, cursuri de pregătire pentru competiţia care îşi va desemna câştigătoarea din România, în 14 septembrie, într-un show televizat de TVR 2.

Conform organizatorilor concursul se adresează şi în acest an concurentelor care dau dovada unei bune moralităţi, care au cultură generală solidă, condiţie fizică  excepţională, un stil personal bine definit, sunt carismatice şi au tărie de caracter. Dacă frumuseţea ei este confirmată şi de imagini, sperăm ca Roxana să impresioneze şi cu o minte sclipitoare şi o cultură generala vastă dobândită pe băncile Colegiului Naţional „Horea, Cloşca şi Crişan” din Alba Iulia.

Doar una din cele 30 va reprezenta România în data de 9 noiembrie la Moscova, pe scena Crocus City Hall. Câştigătoarea de anul trecut a finalei din România este Delia Monica Duca din Braşov (foto dreapta).

Miss Universe este un concurs de frumuseţe, anual, organizat de Miss Universe Organization, firma deţinută de Donald Trump din anul 1996.

[nggallery id=128]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

11-12 iunie| Festivalul Naţional – Concurs de muzică pop pentru tineri și studenți ”Voices”, la Alba Iulia. Invitați speciali, Olivia Addams și Gabriel Dorobanțu. Programul evenimentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

11-12 iunie| Festivalul Naţional – Concurs de muzică pop pentru tineri și studenți ”Voices”, la Alba Iulia. Invitați speciali, Olivia Addams și Gabriel Dorobanțu. Programul evenimentului Pe 11-12 mai 2024, are loc, la Alba Iulia, Festivalul Naţional – Concurs de muzică pop pentru tineri și studenți ”Voices”, ediția a XII-a Casa de Cultură a Studenţilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea