Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| Aiudeanul Cătălin Milea, o nouă participare la un festival din Cluj-Napoca: A făcut parte din juriul de la ”Fii o STEA” și a susținut un mic recital

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cariera în domeniul muzicii a aiudeanului Cătălin Milea pare să o ia pe un nou drum și tot mai multe uși încep să i se deschidă.  De curând, cântărețul a participat la un alt eveniment organizat la Cluj-Napoca, unde a făcut parte din juriu, dar a susținut și un mic recital la final.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

 

După ce a fost invitat de Mihai Trăistariu la concursul de talente ”Liga Campionilor”, tot la Cluj Napoca, unde a făcut parte din juriu, o nouă portiță i s-a deschis și a fost invitat de Monica Sandor la Festivalul Muzical ”Fii O STEA”, în același oraș.

La finalul lunii noiembrie, mai exact pe data de 24, Cătălin va fi invitat din nou la Cluj-Napoca, de data aceasta de Nina Badea, managerul Revistei „Ardelean de Succes” și va participa la un eveniment care se va numi „Faină-i viața pe la Cluj”.

”Nu am crezut că mi se vor deschide așa de multe portițe după atâția ani de muncă. Următorul pas pentru mine o să fie în studiourile Ha Ha Production. Vreau să-i mulțumesc lui Smiley pentru tot și pentru amabilitatea pe care mi-a arătat-o, pentru că nu credeam că drumurile ni se vor intersecta vreodată. La final m-a asigurat că ne vom revedea în studiourile Ha Ha Production.

Vreau să-i mulțumesc din nou șefei mele pentru tot ce face pentru mine, dar și domnului Vasile Macarie, Călin Vasile, Raul Tătar, Dani și Ramo și tuturor persoanelor cu suflet mare!

Mă doare sufletul pentru că tatăl meu nu este lângă mine, dar știu că de acoo de sus din ceruri mă privește. Mulțumesc bunicii mele, mamei mele și surorii mele pentru că îmi sunt aproape! Urmează un nou videoclip în curând și o nouă piesă care se va numi „Dejame en paz”!, a transmis tânărul artist.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Apel umanitar pentru o familie originară din Apuseni, rămasă fără casă în urma unui incendiu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Apel umanitar pentru o familie originară din Apuseni, rămasă fără casă în urma unui incendiu Un apel umanitar a fost lansat pentru familia Doncea, originară din Apuseni. Oamenii au rămas fără un acoperiș deasupra capului în urma unui incendiu violent. Citește și: FOTO Ce mai aruncă oamenii din Alba, în Săptămâna Mare: Trei pui de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea