Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Administrația locală din Sebeș refuză să recepționeze lucrările edilitare în valoare de aproape 300.000 de lei, executate recent, în Lancrăm și cere remedierea defectelor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primarul Sebeșului, Dorin Nistor, a anunțat că administrația locală este nemulțumită de execuția lucrărilor edilitare din Lancrăm, motiv pentru care nu s-a făcut recepția și i s-a cerut executantului remedierea defectelor.

”Am solicitat firmei executante să intervină asupra defectelor semnalate, nu am efectuat recepția lucrării și nici plata. Termenul de execuție a fost de 30 de zile, s-au făcut eforturi pentru reluarea traficului rutier pe artera principală din Lancrăm, însă au apărut și defecte a căror remediere o solicităm executantului”, precizează edilul Sebeșului.

Lucrările de înlocuire a capacelor de canal din Lancrăm au început în data de 12 iunie 2018. Era prevăzută înlocuirea a 50 de capace cu suportul de beton în totalitate, iar la final, refacerea covorului asfaltic. Este vorba despre un proiect în coparticipare: Apa CTTA Sebeș, care a bugetat în acest sens 150.000 lei și Primăria Municipiului Sebes, care a bugetat 130.000 lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: În Apuseni, iarnă în miezul primăverii. Temperaturile au scăzut de la 22 de grade la 0 grade

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: În Apuseni, iarnă în miezul primăverii. Temperaturile au scăzut de la 22 de grade la 0 grade Potrivit unor imagini postate pe pagina de socializare de pensiunea „Cabana Moților”, în Apuseni sunt peisaje de iarnă. În ultimele două zile temperaturile au scăzut brusc de la 22 de grade, la 0 grade sau chiar sub […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea