FOTO: Administrația locală din Sebeș refuză să recepționeze lucrările edilitare în valoare de aproape 300.000 de lei, executate recent, în Lancrăm și cere remedierea defectelor

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Primarul Sebeșului, Dorin Nistor, a anunțat că administrația locală este nemulțumită de execuția lucrărilor edilitare din Lancrăm, motiv pentru care nu s-a făcut recepția și i s-a cerut executantului remedierea defectelor.

USR - Alegeri parlamentare 2020

”Am solicitat firmei executante să intervină asupra defectelor semnalate, nu am efectuat recepția lucrării și nici plata. Termenul de execuție a fost de 30 de zile, s-au făcut eforturi pentru reluarea traficului rutier pe artera principală din Lancrăm, însă au apărut și defecte a căror remediere o solicităm executantului”, precizează edilul Sebeșului.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Lucrările de înlocuire a capacelor de canal din Lancrăm au început în data de 12 iunie 2018. Era prevăzută înlocuirea a 50 de capace cu suportul de beton în totalitate, iar la final, refacerea covorului asfaltic. Este vorba despre un proiect în coparticipare: Apa CTTA Sebeș, care a bugetat în acest sens 150.000 lei și Primăria Municipiului Sebes, care a bugetat 130.000 lei.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

camelia 16 iulie 2018 at 16:27

Cand treci cu masina in Lancram, pe sensul Alba – Sebes, se simt denivelari …nu ca inainte dar daca dupa terminarea lucrarilor este asa, ce va fi dupa o saptamana de trafic intens asa cum este de regula? Nu este o lucrare care merita a fi receptionata.

atoatestiutorii politici 16 iulie 2018 at 16:35

O lucrare de facuta de rahat de la inceput, da acum dureri de cap ! Daca ati acceptat de la bun inceput sa amplasati capacele de canal din Lancram direct sub rotile drepata ale masinilor, acum macar poate a-ti bagat ceva la cap ? Uite din cauza asta, nu prea au ce cauta in primarii aservitii politici fara nici un fel de experienta. Insa oamenii voteaza partide si nu oameni cu experienta administrativa!

atoatestiutorii politici ??? 17 iulie 2018 at 15:14

Nu schimbati titlurile comentariilor, dupa cum va dicteaza afilierea politic !

Comentariile sunt oprite