// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO: Administrația locală din Sebeș refuză să recepționeze lucrările edilitare în valoare de aproape 300.000 de lei, executate recent, în Lancrăm și cere remedierea defectelor

Primarul Sebeșului, Dorin Nistor, a anunțat că administrația locală este nemulțumită de execuția lucrărilor edilitare din Lancrăm, motiv pentru care nu s-a făcut recepția și i s-a cerut executantului remedierea defectelor.

”Am solicitat firmei executante să intervină asupra defectelor semnalate, nu am efectuat recepția lucrării și nici plata. Termenul de execuție a fost de 30 de zile, s-au făcut eforturi pentru reluarea traficului rutier pe artera principală din Lancrăm, însă au apărut și defecte a căror remediere o solicităm executantului”, precizează edilul Sebeșului.

Lucrările de înlocuire a capacelor de canal din Lancrăm au început în data de 12 iunie 2018. Era prevăzută înlocuirea a 50 de capace cu suportul de beton în totalitate, iar la final, refacerea covorului asfaltic. Este vorba despre un proiect în coparticipare: Apa CTTA Sebeș, care a bugetat în acest sens 150.000 lei și Primăria Municipiului Sebes, care a bugetat 130.000 lei.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Răspunsuri la FOTO: Administrația locală din Sebeș refuză să recepționeze lucrările edilitare în valoare de aproape 300.000 de lei, executate recent, în Lancrăm și cere remedierea defectelor

 1. camelia 16.07.2018 la 16:27

  Cand treci cu masina in Lancram, pe sensul Alba – Sebes, se simt denivelari …nu ca inainte dar daca dupa terminarea lucrarilor este asa, ce va fi dupa o saptamana de trafic intens asa cum este de regula? Nu este o lucrare care merita a fi receptionata.

 2. atoatestiutorii politici 16.07.2018 la 16:35

  O lucrare de facuta de rahat de la inceput, da acum dureri de cap ! Daca ati acceptat de la bun inceput sa amplasati capacele de canal din Lancram direct sub rotile drepata ale masinilor, acum macar poate a-ti bagat ceva la cap ? Uite din cauza asta, nu prea au ce cauta in primarii aservitii politici fara nici un fel de experienta. Insa oamenii voteaza partide si nu oameni cu experienta administrativa!

  • atoatestiutorii politici ??? 17.07.2018 la 15:14

   Nu schimbati titlurile comentariilor, dupa cum va dicteaza afilierea politic !